ערב מבורך לכולן

דרור7

New member
ערב מבורך לכולן

שלום לכן, הניק המופיע הוא של בני, לא מצליחה לשנותו, הניק שלי הוא יסמין1, אשמח מאד להכירכן, הייתי בת אישה וכלה, היום אני אלמנה אמא חמות וסבתא, עוקבת אחרי ההתכתבות שלכן, אתן נראות לי נשים רציניות מעניינות ועם חוש הומור [חשוב ביותר] אשמח להשתתף במפגש ולהכירכן, אודה לכן על תשובתכן

נונה17

New member
אין בעייה להחליף שם.

יש ממשק לכך בדף הראשי של תפוז (הקליקי על החלפת שם למעלה ומקסימום מחקי את העוגיות). נעים להכיר אותך. אני לא אשתתף במפגש (חיה בחו"ל).

נונה17

New member
ניסוח עברי צולע ל-cookies

אלו קבצים שנמצאים בזכרון של המחשב שלך ועוזרים לו "לזכור" אתרים שביקרת בהם ושמות משתמש שלך. למשל שאלת את עצמך למה כל פעם שאת מתחברת לתפוז את לא צריכה לעשות login כל פעם מחדש בשם שלך? הדפדפן שלך "זוכר" שאת אנפה2 מהביקור הקודם שלך על ידי שמירת השם בקובץ על גבי הדיסק, שנקרא "עוגיה". אפשר למחוק את ה"עוגיות" אם, למשל, את עובדת על מחשב ציבורי ולא רוצה שכל מי שמשתמש בו יידע מי את או אם ביצעת רכישה באינטרנט ואת לא רוצה שפרטי הרכישה יישארו על המחשב.

אוסה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את מוזמנת לפה , מוזמנת למפגש את הפרטים את יכולה לבקש מטרום כלה (האדומה שלנו)

דרור7

New member
קבלת פנים חביבה

תודה למגיבות, גם לכלות וגם לחמיות, מקווה לבלות איתכן ביום חמישי בנעימים שתמיד יחייכו אליכן החיים, יסמין1

למה את לא כותבת מהניק שלך ?

את יכולה לעשות החלף שם למעלה מצד שמאל ולהכנס עם השם והסיסמא שלך.

דרור7

New member
החלפת שם

אני צריכה את הסיסמא של בני, ואין לי אותה,גם לא אבקש, חחחח מי יודע איזה סודות יש לו, כאשר יבוא לבקרני הוא יסדר את זה

את לא צריכה את של בנך.

את צריכה את שלך. את עושה החלף שם - וכותבת את השם משתמש שלך "יסמין1" עם הסיסמא שלך.

דרור7

New member
מוזר? בכלל לא

כך זה כשיש שותפים למחשב, האמת אני חדשה בתחום,שמחה שבכלל מצליחה להכנס, סימנתי עוד וי ברשימת ההשגים שלי

פרצלה

New member
לא לא

מוזר כי ראיתי הודעה שלך בפורום אחר והצגת את עצמך כבת 46

דרור7

New member
היי פרצלה

יום מבורך לך היכן ראית הודעה שלי? אולי תגלי לי משהו שאני לא יודעת? 46? מזמן עברתי את הגיל, ותאמיני לי, מאושרת בגילי, מקווה שתגיעי ביום חמישי ותוכלי לראותני [ביננו מה שייך הגיל? ומה זה חשוב איך הצגתי את עצמי? ] כאשר ניסיתי לשנות שם ביקשו סיסמא ואין לי אותה, אז עזבתי את זה עד שבני יסדר כאשר יבוא לבקר את אמו הזקנה שיושבת לבדה בחושך
סתם ,אני נהנית מכל רגע בחיי בברכה יסמין1

פרצלה

New member
אכן

ראיתי הודעה של יסמין1 שמספרת שהיא בת 46 חד הורית לבן מתבגר שבעלה עזב עזבי,מה זה משנה. ברוכה הבאה

פרצלה

New member
כנראה שיש הבדל

אולי היא יסמין1 ואת יסמין 1 עם רווח,כמו שאמרתי,לא משנה העיקר ברוכה הבאה תהנו במפגש...... את יודעת לגלוש על רולר?

יסמין1 ו - י ס מ י ן1

זה ההבדל. וממש אבל ממש לא נראה לי שזו יסמין שלא היה לה א#$#%# מההודעה בפורום השני.........

למעלה