ערב/לילה

KmoRakefet

New member
ערב/לילה

נחלת בנימין תל אביב. בת 17 לבד.... חזרה משוערת 24:00.

KmoRakefet

New member
איזה מן

תיאטרון כלשהו. אף אחת מהחברות לא רצתה ללכת איתה.

KmoRakefet

New member
אני לא מכירה את האזור

לילה אבל חששתי מכל מיני דמויות מסוכנות. ועוד לבד. בסוף היא החליטה שהיא לא הולכת. היתה מבואסת אבל התגברה. תודה

KmoRakefet

New member
תודה

אני חושבת שכן, אני שעשיתי את זה בגיל הזה

ןהבתשלי בעוד שנתיים גם תוכל לעשות את זה (מבחינת יכולת להתמצא במקום, תחבורה והידיעה של מה כן ומה לא וכו...)

KmoRakefet

New member
תלוי באיזו שעה. בבוקר עד שעות הערב המוקדמות

בסדר אבל לא ערב לילה. כ ר הרבה שנים שאין חי מה לחפש בתל אביב ואני לא זוכרת שהסתובבתי שם בלילות מהסיבה הפשוטה שהכל סגור. לא ידעתי איך זה שם בלילה אבל עכשיו כשאני חושבת על זה....ומה עם אזור הכרמלית גם שם נראה לי מסוכן בלילה.

הבת שלי נוסעת עצמאית גם בערב

כבר בגיל 15.
אבא שלה גר בתל אביב ואם היא תתקע בלי תחבורה הוא יכול לסייע לה.
אני נמצאת הרבה בתל אביב - לפחות פעמיים או שלוש בשבוע, לא יודעת מה פתוח ומה סגור , אבל כרמלית נראה לך יותר מסוכן מרחוב דיזינגוף? מרכבת עזריאלי ?
אני מבינה מה החשש, אבל "מסוכנים" יש גם בערים אחרות.
לא אומרת שצריך להתנהג ביהירות ובלי לבדוק מה קורה סביב, אבל אם היא יודעת להתנהל במקומות כאלה , מנסיון כמובן לא כי סיפרו לה איזה קו אוטובוס לקחת, אז בגיל 17 זה נראה לי בסדר גמור.

KmoRakefet

New member
נכון בגדול אבל האם היית נותנת לה ללכת לתחנה

המרכזית בתל אביב בלילה למשל. רחוב המסגר למשל. יש מקומות יותר "בטוחים" ויש מקומות שהם ממש מסוכנים ואת כל הטווח שבאמצע. ברור שאני פוחדת אבל אני לא רוצה להגיד לא על ה כ ל. רק על מה שהגיוני.

אני חושבת שהבת שלי בעצמה לא היתה רוצה ללכת שם

אבל פעם בשבוע היא חוזרת מתל אביב ברכבת אחרי עשר בלילה וצריכה גם אוטובוס מהלימודים לשם.
אני מסתובבת פעמיים בשבוע בתחנה מרכזית בתל אביב בלילה. מעולם לא הטרידו אותי ולא פנו אלי , אבל בהחלט מבינה את החשש מלאפשר לבת להסתובב בלילה בתחנה המרכזית.

תראי, אי אפשר לשמור על הילדים כל היום בכל מקום, יש הורה שמפחד שבן השש שלו ירד לגינה לבד, יש הורה שלא יתן לילד שלו לנסוע ברכבת לבד בגיל 12 וכך הלאה.
כל אחד לפי הנסיון שלו וההכרות שלו עם הילדים ולפעמים גם הצרכים שלו/הבית/התנהלות משפחתית וכד'.

XמXלה

New member
נחלת בנימין בקיץ שוקק חיים עד השעות הקטנות

של הלילה ואין לי בעיה גם שבת ה- 16 שלי תסתובב שם עם חברות בשני תנאים: 1. היא לא לבד ואני יודעת עם מי 2. יש לה איך לחזור 3. היא זמינה בטלפון

למעלה