ערב/לילה טוב.

ברק 188

New member
ערב/לילה טוב.

אורן, ברוך הבא מחר לראשל"צ-ובהצלחה. ענת,לא סיפרת איך היה המפגש מהפורום השני שלך שתפי אותנו. איש הגשם,הגשם (טיפטוף)עבר וחלף ואתה איתו לאן נעלמת. ולכולם ובמיוחד לפלסר שבוע טוב.

../images/Emo24.gifברק היי

מה הענינים? כן ברק היה אצלי המפגש והיה 10! היה ממש כייף. כייף לפגוש חברים,שוב פעם. היו אצלי כ16 חברה ונהנתי מאוד
הייתי רוצה שנפגש שוב פעם
בסדר
ברק לילה טוב. מחר לא אהיה כאן,למאי יש טיפול שיניים באסותא,אחזור בערב. לילה טוב לכולם אוהבת אותכם

ברק 188

New member
יום טוב לכם

מצדי אין כל בעיה רק צריך לקבוע ואני מגיע. לגבי מחר שזה בעצם כבר היום בהצלחה והרבה אסותא=לבריאות לשניכם. אני עצמי יוכל להכנס שוב רק בערב ואתם כבר צרכים לדעת למה,להשתמע ברק.

ענתי בהצלחה למאי אני בטוח

שיהיה בסדר עם זה בהרדמה כללית זה בכלל טוב לא מרגישים כלום עברתי את זה פעם ורק בגלל שזה קיים אני הולך לטיפולי שיניים כי אני באמת מפחד מרופא שיניים מודה ומתוודה. והכי קטע שכולם צוחקים עליי ואומרים לי אחריי כל הפציעה הקשה שעברת מה זה רופא שיניים בשבילך משחק ילדים.אבל מה לעשות אני מפחד מזה שטויות עברנו דברים יותר גרועים מזה. חוץ מזה מה שלומך? איל עברה השבת? איך היה המיפגש שלכם? אני באמת חושב שאנחנו צריכים לארגן שוב מפגש של החברה ואני מקווה שהפעם יגיעו יותר אנשים.כי מיפגש כזה יקרב אותנו שוב.במיוחד שלאחרונה כולנו התרחקנו וצריך להתקרב מחדש. מצידי אפשר לעשות אה זה השבוע יום אחד בשעות הערב. או אחריי ה-20 לחודש שאחזור מים-המלח. שיהיה לך המשך יום קסום... להשתמע... אורן...

אורן נשמתי../images/Emo99.gif

היי חמודי! ראשית תודה על הדאגה .... כן,זה עבר בשלום תודה לאל. אפרופו רופאי שיניים:אני חייבת להגיד:אני ממש מפוחדת שאני הולכת לרופאי שיניים,אך באסותא בתל אביב זה חיים אחרים. ברצינות. אני לעומתך,בעקבות מה שעברתי,טיפול שיניים קטן עליי! ותשמע:אתה יודע שאסותא מטפלים גם בחרדות מטיפולי שיניים? בקשר למפגש אז ככה:כפי שאמרתי אז,לי,אישית זה בלתי אפשרי בשעות הערב!(חוץ מיום שבת) ובבוקר זה לא מתאים לכם בטח(נו לא כולם מובטלים חחח) ביום שבת הנוכחי,אנחנו נוסעים למשפחתו של בעלי באזור הצפון. אולי אז אחריי ה20 לחודש. אני בהחלט חושבת שעלינו להפגש אורן חמודי:המשך יום קסום(מצוטטת אותך...אני לא מקורית חחחח)

תודה ברק נקווה לנצח היום כי

לאחרונה אנחנו בתקופה לא משהו כמו כל עונה.נקווה לטוב אני אהייה שם בכל מצב ויש לי תחושה שאנחנו הולכים להתפרק על ראשון ולהוציא עלייהם את כל העצבים שלנו. הלוואי הלוואי הלוואי. צהוב עולה... אורן...

אני מקווה בשבילכם שתנצחו היום ../images/Emo13.gif

נקווה שגם בית"ר תנצח היום... המצב שלה לא משהו בזמן האחרון ועוד הפועל ת"א באו לא בדיוק בזמן... נקווה לטוב היום בערב...

אהלן אח שלי מה המצב???

מאחל לכם מכל הלב שתנצחו את האדומים הקומוניסטים האלה. מחזיק אצבעות לבית"ר.ותאמין לי שאם תבקיעו אנחנו נשמע את זה בראשון ונעודד אתכם.יאלה ב י ת"ר... צהוב עולה...ויעלה... מני לוי תתעורר...

super doper 1

New member
תודה אחי אתה אחלה!

כן קבוצה של מגעילים
באמת מה קורה עם מני? מתי המשחק של מכבי?

אממממממממ,שיחות גברים../images/Emo6.gif

אתם יודעים,כדורגל,סקס(בפרוטרוט)קבוצות,אדום,צהוב,כחול(תרתי משמע)
תרגישו חופשי

אחי אצלי הכל מעולה ובקשר...

למני לוי אז לצערי הרב הוא עדיין בתרדמת מאד קשה. אני מיודד עם מישהו מהמשפחה שלו והיום הוא אמר לי שאין שום שיפור במצב נראה לי שמחר אני אקפוץ לבית לוינשטיין לראות מה איתו חבל מאד שכל זה קרה. עד היום לא התאוששנו מהטראומה שכל הקבוצה עברה. וגם לכם אוהדי בית"ר זה היה מאד קשה לראות את זה ולהיות שותפים לכאב שלנו.אבל אלה החיים לצערי הלוואי...הלוואי...הלוואי... שמני לוי לפחות יתעורר. שום דבר לא שווה את זה רק הבריאות חשובה ומי כמונו יודעים את זה נקווה לטוב.. מני לוי תתעורר...

ברק 188

New member
פלסר עד כאן!

ואני מחבב אותך אבל מצטער אני אדוםכמו שאורן כותב קומניסט והאחולים שלי הם להפועל ת"א מספיק היתי מנומס לאורן ואחלתי לו בהצלחה במשחק נגד קבוצת עירי ראשל"צ ומקוה שהיא תנצח אבל במקרה הזה אני מסופק אבל הפועל ת"אהגזמתם-הטובות ינצחו. אגב קומנסטים הרעיון מצויין,הביצוע כושל.

למעלה