ערב לח וסקסי לכולם

ניר נגר

New member
ערב לח וסקסי לכולם

יש לי שאלונת המטרידה את מנוחתי בלילות ושמעתי שאין יותר טוב מהפורום הזה בשביל לסלק מחשבות מטרידות, טוב סקס תמיד היה כלי מצויין לזה. בתור חייל מילואים קרבי שמנהל את פורום מילואים פה בתפוז (פורום של גברים שבוזים חחחחחח ) שאלתי היא: למה מפלס החרמנות שובר שיאים חדשים כשאנחנו ניפגשים על ירוק? למה כל קוץ נראית לנו כאילו היא מלכת היופי של רמאללה? למה השיחות שלנו נוגעות ברובם להתקלויות שעברנו? (ואני לא מדבר על היתקלויות על מחבלים אלה יותר נכון היתקלויות עם בנות המין היפה והסקסי) ניסיתי לברר את הסוגייה עם החבר'ה, אחרי שתי משפטים כמובן שעברנו לשאלה האם הגודל קובע? חחחחחחחחחחחח ואני בכלל שכחתי את הסוגייה! אז אנחנו מתבהמים במילואים (כשאני הולך למילואים אני לוקח איתי כמה בקבוקי בושם ריחני, לא שזה עוזר פיזית אבל זה עוזר לי פסיכולוגית חחחח) האם יש גן במוח הזכרי שמתחיל לפעול עשאנחנו לובשים ירוק? כי אם כן אני אדרוש מדים כחולים! חחחחחחחחחחחחחחחחח האם אנחנו סדיסטיים? שכן כמה שנדבר לא תצא פתאום מהבונקר או מהאוהל איזו בלונדינית חשופת חזה שתבקש ממני בנונשלטיות למרוח לה על הגב את קרם מקדם ההגנה, הגנה ממני!!! חחחחחחחחחחח אלה בסה"כ נחטוף כאב ביצים עצבני שאותו נפרוק רק כשנגיע הבייתה...ובית זה חלום רחוקקקקקקקקקקקקקק טוב הלכתי לישון על הסוגייה מקווה שלא אחלום איזה חלום כחול, והסוגייה עוד פעם תתנדף עד המילואים הבא חחחחחחחחחחחחחחחחחח חלומות תנו לי תשובות מספקות! (תרתי משמע חחח)

הספרנית

New member
קודם כל....מדים זה סקסי ../images/Emo99.gif

(במיוחד מדיי א' של חיל הים) שנית ברוך הבא
שלישית....אולי זה נובע מגעגועים הביתה או מהתסכול שבמילואים?

tomer001

New member
הרי זה ידוע שכאשר עולים עם...

מדים (לא מרתי ירוק כי אצלי זה בהיר, ח"א) נהיים: 1. עיפים. 2. רעבים. 3. חרמנים . אני חושב שזה מוחדר לבד של המדים, מממ אני מריח קונספירציה מה? לא סתם אבל אלו תכונות ידועות במילואים או בסדיר ושקרן מי שיגיד שלא, אני חושב שלג'בניקים אין את זה, תומר. אין לי הסבר "מדעי אחר".

tomer001

New member
הרי זה ידוע שכאשר עולים עם...

מדים (לא מרתי ירוק כי אצלי זה בהיר, ח"א) נהיים: 1. עיפים. 2. רעבים. 3. חרמנים . אני חושב שזה מוחדר לבד של המדים, מממ אני מריח קונספירציה מה? לא סתם אבל אלו תכונות ידועות במילואים או בסדיר ושקרן מי שיגיד שלא, אני חושב שלג'בניקים אין את זה, תומר. אין לי הסבר "מדעי אחר".

emh

Member
יש משהו בזה....

אכן קיים גן במוח שמפעיל את יצר החרמנות אך רק כאשר אנו לובשים ירוק זית מטכל"י !!! לכן, בצה"ל הנהיגו את החדרת הסודה לשתייה במזון על מנת לקזז את השפעת הגן הטבעית. (מזל שאנחנו לא בגרמניה, שם מוסיפים להם יוד למזון) אחחח.... איזה אגדות נהדרות המציאו אלה ששירתו כאן קודם...

למעלה