ערב לזכרה של ענבל

L i l o s h

New member
ערב לזכרה של ענבל

http://www.music24.co.il/magazine-article.aspx?mag=920 תגובתו של יואב קוטנר לכתבתו של ניסן שור. תזכורת: ניסן שור ,כתב "מעריב" פירסם מאמר בעיתון נגד האמנים שמופיעים בערב לזכרה של ענבל. כמובן שהעיתונאי אינו היחיד שהתקומם ומישהי אף החליטה לארגן בעצמה ערב לזכרה של ענבל (איני יודעת היכן ייתקיים המופע, אך דודי טוען שבקולטורה. אולי , אין לי מושג, לא הצלחתי,עדיין, לדלות פרטים על הערב הנ"ל) .בנוסף, מארגנת הערב טוענת שהחליטה לקיים אותו גם מהסיבה שמועדון ה"בארבי" גובה מחיר מופקע (מעל 100 ש"ח , איני בטוחה) לעומת 40 ש"ח , מחיר הכניסה למופע שאירגנה. אגב, ניסן שור ,פירסם בשישי שעבר תגובה לדבריו של יואב קוטנר , שם גם הזכיר את מארגנת המופע והביע תמיכתו בה ובמופע.

dsol

New member
אמרתי לך מה דעתי אבל אני ארשום פה_../images/Emo189.gif

הערב לזכרה של ענבל ולמרות כל המתקוממים לומר כך וכך על האמנים (ואני בניהם) זה מה שהוחלט וצריך לתת לזה צ'אנס ומי שלא יאה לו שלא יגיע וימצא דרך אחרת לכבד את זכרה של ענבל ולמקרה שמישהו שכח... נינט/עברי/יוני הם לא העיקר פה... זה לא ערב שלהם, לא בשבילהם זה ערב לזכרה של ענבל וצריך לנסות ולהוציא ממנו את המקסימום ממה שנתנו לנו ! ומי שבכל זאת מפריע לו... שיגיע גם לקולטורה, אבל לעשום "חרם".. בגלל מי ? נינט ?! עברי ? יוני ?! זה כבר מראה יחס יתר לאמנים האלו
מה שעוד... שחוץ מהמחיר, אני לא רואה סיבה להגיע לקולטורה, זה ערב להקות צעירות שבטח ובטח לא הכירו את המכשפות או ענבל... אבל פשוט, הם לא נינט ! תקראו לזה ערב אלטרנטיבי, או איך שתרצו לטעמי זה "ערב נינט" ואלוהים וישו ובודהה וכו', יודעים כמה שאני לא אוהב את הבחורה הזו... אבל זה כבר מוגזם

mulon1984

New member
אין לי זמן להתעמק-תגובה מממש מהירה

כשאחזור אקרא את הכל (קוטנר, דודי וכ'ו וכו') ואגיב לעומק. בינתיים, רק להזכירכם, כשיוני בלוך עוד היה עושה קקי בחיתולים שלו, המכשפות הופיעו עם "הלילות הקסומים" באולפן הכיתה המעופפת בערוץ הילדים. ועד כמה שזכור לי, זה היה הרגע שבו התאהבתי לראשונה בענבל והמכשפות.

mulon1984

New member
קראתי ואגיב

אציין שלמזלי לא קראתי את הכתבה במעריב אלא רק את כתבתו של קוטנר. צ'מעו, קוטנר צודק. אין לנו שליטה על מי אוהב את ענבל, וזכותו של כל אחד שאוהב אותה לשיר לכבודה. אין לאמן שליטה על היצירה שלו אחרי שהוא הוציא אותה. וזה כולל מוזיקאים, פסלים, ציירים, סופרים והכל הכל הכל. זה חלק מהעניין. המחיר של הברבי באמת סופר-מופקע ומזלזל. זה הביזוי האמיתי של מותה של ענבל! ושלא יתרצו עם "צריך לשלם לאמנים", כי מי שבאמת אהב את ענבל יגיע גם בחינם. אני לא אומר שהם צריכים להופיע בחינם, אבל אין הצדקה למחיר כזה. כאילו, מישהו שמע פעם על הופעה של המכשפות שעלתה 100 ש"ח? אין לי מושג, אבל לא נראה לי שהיתה כזאת. מי שמחרים את הברבי טיפש. לא רוצים ללכת? אל תלכו. אתם גם לא חייבים ללכת לקולטורה. זיכרון זה משהו אישי, וכל אחד יכבד את ענבל בצורה שהכי מתאימה לדעתו: ללכת למופע הצדעה, לשמוע בבית את הדיסקים, לבקר את הקבר, מה שבא לכם. אבל אל תשחקו אותה צ'ה גווארה רק בגלל יוני\נינה\עברי. בקיצור, תעשו ראש קטן, בסדר? אף אחד לא הכריח אתכם ללכת, ולא יוני, לא נינה, ולא עברי או כל אחד אחר יצליחו לבזות את זכרה של ענבל, כי גם כשישכחו לגמרי מי זה היה עברי לידר, המוזיקה ענבל תמשיך לגרום לילדות צעירות ללבוש שחורים ולהתאפר (חחח סתם, סתם. התכוונתי שהיא תמשיך להשפיע על אנשים). ואציין שאני לא סובל את המוזיקה של יוני בלוך. או עברי. או נינה. ותוספת: כמו שאמרתי בפוסטים אחרים, ענבל אהבה מאוד להופיע עם דנה ברגר (שמבחינתי, אני שם אותה באותה שורה עם נינה\עברי\יוני). וגם, המכשפות שרו את "הלילות הקסומים" בערוץ הילדים, וזה היה הרגע שבו התאהבתי בהן. אז אם אפשר לגרום לעוד ילדים פעורים חובבי נינה\בלוך לעבור מהצד האפל, אז למה לא?

למעלה