ערב לא קל...

m i c h a l i

New member
ערב לא קל...

הנסיכה חולה כבר חמישה ימים... אני איתה בבית כבר כל השבוע... הערב כבר נסעתי למיון אחרי שאתמול חשבתי שמצבה משתפר... אני חושבת שאלה הרגעים בהם הכי קשה לי הכי קשה לבד במיוחד עכשיו שכל המשפחה שלי לא בסביבה ( בנופש) זה קשה עוד יותר הרגעים האלה של לבד השעות האלה שעוברות שם בלי שיהיה שם מישהו לחלוק איתו את הההרגשה הכבדה הזאת שבלב כשלנסיכה שלי כל כך כואב... לראות את ההורים שמגיעים זוגות זוגות ... דואגים לאפרוחים שלהם... והיא הקטנה הזאת שהיום ראתה אותי ברגע של משבר ( סיבוך קל עם עינייני הגירושין)... כשלא הספקתי להסתיר את הדימעה... ושאלה אותי אמא למה את בוכה... יריתי ישר מהשרוול בגלל אבא שלך ( אני יודעת שזה לא בסדר אל תהרגו אותי זה לא קורה לי בד"כ) הסתכלה אליי במבט נחוש ואמרה: אמא, באמת, את יודעת שהבנות יותר חזקות ובשנייה אחת נמחק לי כל העצב וחזר לי כל הכוח וחזרה לי הנחישות והתקווה שיום אחד נוכל לשים את הימים האלה מאחורינו מקווה שזה יקרה בקרוב... מעניין מאיפה היא למדה את זה מחר אנחנו בסדרת בדיקות נוספת רק בריאות לילה טוב ( באפיסת כוחות היום)

אוי מיכל

חושבת שאלו אכן הרגעים שבהם הלבד מחלחל מתעצם החלמה מהירה לנסיכה ועבורך
ענק

היא למדה ממך, כמובן!!

מיכלי, מה קורה לנסיכה? מה יש לה? את לא יודעת שאפשר לשאול אותי שאלות? לפעמים אני אפילו נותנת פטנטים טובים להחלמה, ואם לא, אז קצת כוח לכאוב פחות. המחלה (תהיה אשר תהיה, היא של הנסיכה. את אוהבת אותה? בטח!! אז שימי חיוך והשתמשי בחוש ההומור ובאהבתך כדי להקל עליה. כשאת כואבת, הכאב שלה כבד שבעתיים. למה? 1. כי את לא עוזרת לה לשאת את שלה 2. כי היא מיד מתחילה לסחוב איתך את שלך. כשלילד שלנו קשה, אנחנו צריכים להרגע, לחייך, ולהיות שם בשבילו - עמוד להישען עליו. לגבי משבר הגירושין... כולנו בני אדם. אף אחד לא חושב שאת צריכה להיות סופר אימא (טוב, חוץ מההורים שלנו....) אני בוכה המון, מכל סרט וגם לפעמים בחדשות. יהונתן כבר למד מתי להציץ אלי "אימא, אל תתחילי לבכות!! - בטון מזהיר ומתריע
מותר לך לבכות, ומותר לך לפעמים לפלוט דברים שאת מעדיפה לא לומר לה. זה נוגע לחייה בסופו של דבר. וזה לא משפט שמעודד להשמיץ את האבא, רק אישור שאת אנושית.
כתבי אם אני יכולה לעזור.
צרי איתי קשר...

../images/Emo61.gifכן הדמעות האלה

הבן שלי אומר שאצלי הם פורצות מידית.פעמיים ביקשו ממני לנאום בפני קהל בעניינו ופעמיים בכיתי וכולם איתי. כמה שאנחנו הופכים להיות רגישים אחרי מה שעוברים בגירושין ובלבד...........

m i c h a l i

New member
מכירה את ההצצות האלה שלהם..

בדיוק ברגע שבו יש משהו מרגש בטלויזיה
... גם אצלי היא בודקת אם היא לא מתרגשת לבד... חחחח בקשר ליסמין ( הנסיכה שלי), היא מקיאה ומשלשלת כבר מיום ראשון... בלי חום וכל הבדיקות שעשו לה היו תקינות... העלתי השערה שאולי זה נובע ממשהו פסיכולוגי ולאו דווקא פיזי... בגלל ההודעה שקיבלנו השבוע שהיא תלמד עם קבוצת כיתה א' בחטיבה הצעירה במקום עם קבוצת הגן... שוחחתי איתה על העיניין וגיליתי שאכן היא מתרגשת קצת אבל הבהרתי לה שאם היא מתקשה או שלא יהיה לה נעים אז היא לא חייבת... נוסיף לזה את העובדה שאחותי נסעה לחודש ( חוזרת עוד שבועיים מתאילנד.. ) ואבא שלי ( הסבא היקר) נסע לשבוע ... לא יודעת כבר מה לעשות, היא בלי אוכל כמעט שבוע, כל מה שהיא אוכלת מקיאה אחרי שעתיים שלוש... אבל מתפקדת רגיל,משחקת, וללא חום. עיצות יתקבלו בברכה ( הולכת לחמם לה מרק
)

סמדר34

New member
../images/Emo184.gif החלמה מהירה לנסיכה שלך

בת כמה היא? וחוץ מזה את צריכה בעיקר
לכן קחי לך הרבה

m i c h a l i

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

הקטנה שלי כבר בת 5 וחצי... ועכשיו חזרנו מבדיקות בבי"ח. לא מצאו שום דבר... מצד אחד אני שמחה מצד שני אני מודאגת ( מה יכולה להיות הסיבה להקאות האלה?...) מקווה שיהיה טוב היום בכל אופן, אני אדע מה מצבה רק בערב ( אז זה מחמיר בד"כ) נשיקותתת לכולם

סמדר34

New member
כמה זמן היא מקיאה?

אם זה נמשך כפי שאת אומרת - לא הייתי סומכת על בית החולים ולוחצת אותם לבצע את כל הבדיקות האפשריות. בכל מקרה, החלמה מהירה ורק בריאות

m i c h a l i

New member
מיום ראשון אחה"צ

והיא לא אוכלת כבר משבת... איזה עוד בדיקות אפשר לבקש? דקרו אותה פעמיים... בדיקות שתן אולי 4 פעמים כבר... הכל יצא תקין ( שוב לשמחתי ולדאגתי) תודה על האיחולים... עכשיו סיימה את המרק... נקווה שישאר לה בבטן

החלמה מהירה לקטנטונת

לפעמים זה פסיכולוגי אבל עד כמה שאת מספרת זה וירוס לדעתי הוירוס מסתובב ועלי השתלט לו כבר שבועות יחד עם המצב הנפשי לפעמים זה מסובך יותר, היום לדוגמא הבן שלי הקדים הביתה וסיפר שכואב לו הראש, אין לו חם, הוא ישב וראה טלויזיה עד שאחיו השני חזר ואז גם הלך לשיעור איתו יחד, הוא החליט שעכשו הוא יכל למרות כאבי הראש, לפני שבוע הוא הפריע נורא למורה כדי שהיא תזמין אותי לבוא לשחרר אותו מהעונש שם, לדעתי חסר לו יחד איתי לבד. לפעמים זה עצוב הלבד הזה, כשאני רואה את הזוגות או את האבות רצים לקו"ח אני מקנא נורא בא לי שיהיה עוד מישהו שיעשה שירגיש שידאג, גם לי יש את הסבא, את אבי היקר שעוזר במצוקות ענקיות, ועד אז בעצם אני אמא אני אבא אני סבתא אני סבא וכל אדם אחר שרק חסר... שיו כמה מעיף לפעמים. מקוה שיעבור לה לקטנה שלך
והמון חיבוקים תני לה לפעמים ובעצם תמיד -אהבה היא תרופה לחולי.

החלמה מהירה../images/Emo24.gif

והרבה בריאות. ולכולנו זה קורה המשפטים שנשלפים ברגע של כעס ומשבר. אז בלי רגשות אשמה אנחנו רק בני אדם. ועצם הרגישות שלך לכך מעידה שזה לא דבר שבשיגרה. וככזה לא ישאיר את אותותיו. באהבה

m i c h a l i

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo24.gif

שבוע חדש הרגשה חדשה התחלות חדשות ולכולם... רק בריאות

למעלה