ערב לאדינו בחולון

שושיקה

New member
ערב לאדינו בחולון

שלום לכולם בואנה דייאה אתמול השתתפתי בערב הלאדינו בחולון. היה ערב נפלא. האווירה השירה נעמו לי מאד. ההופעה של רבקה הייתה בסדר רק שאנחנו צריכים לשמר את הלאדינו ולא לדבר אותה חציה בעברית. הרעיון של סטנדאפ בלאדינו נפלא, אבל עדיף שיהיה על טהרת הלאדינו מהול באמרות כנף בשפה, כי אם לא, נקבור מהר מאד את השפה. כן ירבו ערבים כאלו ואחרים. שמחתי להכיר אישית אנישם מהפורום. שמרו על קשר. שבת שלום הטודוס,

שושיקה חבל שלא הכרתיך

גם לנו היה ערב מהנה מאד, קובי זרקו היה ענק השמיע שירים בנושא מקצועות וסחף את הקהל בשירתו היפה לגווניה, רבקה הבריקה בסטנדאפ נשי, אישה נעימה ומקסימה. נכון ערבים כאלה נועדו להחיות את השפה,אך לדעתי רבקה עשתה זאת בדרכה והיה לי כף לשמוע אותה. לא נורא אם משחילים פה ושם מילה בעברית. הרי רובנו גדלנו וחונכנו כאן בארץ,ולא כולם שולטים בשפת הלאדינו על בורייה. תודה למארגני הערב ובמיוחד למאי שלנו.

שושיקה שמחתי מאוד להכירך אתמול

כן, וגם אנחנו נהננו מאוד מהערב.... תודה ענקית למאי ולשאר מארגני הערב... והלוואי שירבו ערבים כאלה עוד ועוד

tsiporganeden

New member
שושיקה בואנה וינידה, וכמובן

מליון תודות למאי על הערב, היה עשר.

may55

New member
שמחתי לפגוש את חברי הפורום בערב

לאדינו אי אל פאדרה דה אביאל אי קונוסימוס אה ששויקה אי רבקה קונטו קה מאלדה לו קה אסקריב'ימוס פסימוס נוג'אדה מוי מוי אלגריה קון קובי קה טייאנה בוס מוי מרב'יה אי מוטי קטניו אין אל אורגן אי רבקה שטרנפלד פררה קונטו אין לאדינו אמה דה קאונטו הקאוטטו סה אולב'ידו אי אב'לו אין עברית אי קומו פשריקה דיזי קובי קאנטו "קומה בבה אי קאנטה אי מאטליק נו דאמוס"

מואיס

New member
גראסיאס מאי, סטוב'ו אונה נוצ'ה

מריב'יוזה אי אליגרוזה, מוס פלאזיו מונצ'ו. מוס גוסטימוס מונצ'ו אנקונטראר אמיגוס קרידוס דל פורום

tsiporganeden

New member
רותי טיינס קואלו דה אנסלאר, אסטאבה

דה אלאבאר, אמה אישאללה קה ונגאס אה אל ארקונטראריו סרקה אן אל 16 דה אסטה מס.

רותי ב.

New member
אני מאמינה שאוכל להגיע.

בכולופן אעשה הכל על מנת לא לוותר על המפגש בפעם הזו.
קרידה.

tsiporganeden

New member
זיזיקה, יה פדריטס אונה נוצ'ה

מאראויוזה, אמה אל סלו אס דה מי פארטה קה טו מוראס אן מי אמאנטה סיבדאד ירושלים של זהב, אי יו נו, אל סלו אס דה מי, קה טה קוזס קרידה.

למעלה