ערב ירד על מנהטן

DJNYC

New member
ערב ירד על מנהטן

העיר היום היתה שקטה.. אני נוסע בבוקר בסאבווי ויש דממה בקרון, ואתה יכול לראות שכל האנשים חושבים על אותו הדבר. מהעבודה הסתכלתי על מנהטן (היות ואני עובד מחוץ לעיר) והכל שם, ואיפה שתמיד ראיתי את התאומים אני רק רואה פטריית עשן ענקית מרחפת מעל... לאט לאט העשן התחיל להתפזר על כל מנהטן. חזרתי בערב לעיר, ואני הולך ברחוב ויש ריח חריף של עשן באוויר (אני גר רחוק מהתאומים), ובבית שלי יש ריח חריף של עשן. ואנשים הולכים ברחוב עם מסכות, והאויר צהבהב.... ואני הולך ורוצה ממש לבכות. לקחו לי את התאומים, אני לא מאמין.

../images/Emo7.gif

עדיין קשה לעכל - הייתי שם בדיוק לפני שנה מטעם העבודה - וצילמתי את הבניינים מכל זווית אפשרית. - אני דבוקה למחשב פה 24 שעות כדי לקבל כל חתיכת מידע וכל פרט חשוב להדבקת התמונה. איך טעויות כאלה קורות, לא הבנתי את הקטע הזה שמותר להכניס סכין למטוס עם הלהב שלו מתחת ל4 ס"מ, משהו כזה.... ואיך חוטפים 4 מטוסים בכזה קלות... קשה במיוחד לשמוע על החטופים שהתקשרו לבני משפחה שלהם ואמרו להם שהם אוהבים אותם והם יותר לא יראו אותם... אני רוצה להתעורר מחלום הזוועה הזה. מה שכן חוקי הבטחון בשדות התעופה יחמירו מאוד - ונקווה שזה יעזור למנוע מקרים נוספים, ושזה לא יהיה כמו דיבוק כמו הילדים שרוצחים ילדים אחרים בבה"ס. OUT - להביא אקדח לבית הספר. IN- לחטוף מטוס ולהתרסק על בניינים.

Yaniv-DC

New member
עברת פה פעם בידוק?

מי שטס בטיסות פנימיות יודע שהאבטחה כאן קקה. שואלים אוצך את השאלות מעבר לדלפק. אם תשימי מטול על הגב, ישאלו אותך מה זה את יכולה להגיד "משחק" ויעבירו אותך. כשטסתי ללוס אנג´לס ביולי, ציפצף המכשיר הזה. הבודקת שאלה אותי מה זה, אמרתי לה האבזם של החגורה והראתי לה אותו. היא העבירה אותי אפילו בלי לבדוק עם הסורק הידני!!! קולטים? מינטה, שר התחבורה כבר אמר היום שנגמר עידן ה"בדיקה מאחורי הדלפק". הם הוציאו שורת איסורים כולל איסור על סכיני פלסטיק בטיסות. עצוב... (לא האיסור... המצב)

Yaniv-DC

New member
עצוב היה לראות

הראו קודם בטלוויזיה את התמונה המפורסמת של מנהטן מאיזור פסל החרות, ולידה הראו איך זה נראה עכשיו, בלי התאומים, אחרי שאפשר כבר לראות משהו מבעד לעשן. זה מחזה פשוט מדהים... פשוט חור... ועוד עכשיו מצפים לשלושה בניינים נוספים שיתמוטטו. לא יאומן...

למעלה