נשמע ממש נחמד! מקווה שאוכל להגיע
D DanieLushka New member 21/6/07 #24 כן הבעיה היא שזה לא תלוי רק בי. אבל בכל-מקרה, גם אם היה לי זמן, נראה לי שאני אהיה קצת לא קשורה, כולם בני 20+, מה אני אעשה שם? X:
כן הבעיה היא שזה לא תלוי רק בי. אבל בכל-מקרה, גם אם היה לי זמן, נראה לי שאני אהיה קצת לא קשורה, כולם בני 20+, מה אני אעשה שם? X:
J JPing New member 22/6/07 #26 גיל לא משנה ממה שאני ראיתי בפורום הזה כולם מתחברים אם כולם בערך חוץ מזה אם זה מעניין אותך זה לא אמור לשנות לך
גיל לא משנה ממה שאני ראיתי בפורום הזה כולם מתחברים אם כולם בערך חוץ מזה אם זה מעניין אותך זה לא אמור לשנות לך
S SashTheRed New member 22/6/07 #28 גיל ממש לא אמור להיות המדד דעו לכם כולכם, שבעיקרון הקהל האידיאלי בערב הזה הם האנשים שעדיין לא באוניברסיטה וחושבים להרשם ללימודי מזרח אסיה. זה כמו סוג של פרסום. וחוץ מזה, יהיה שם גם מלא אנשים בגילאים שונים, אז בואי בואי שיעור יפנית זה פעם בשבוע, ערב יפן פעם בשנה
גיל ממש לא אמור להיות המדד דעו לכם כולכם, שבעיקרון הקהל האידיאלי בערב הזה הם האנשים שעדיין לא באוניברסיטה וחושבים להרשם ללימודי מזרח אסיה. זה כמו סוג של פרסום. וחוץ מזה, יהיה שם גם מלא אנשים בגילאים שונים, אז בואי בואי שיעור יפנית זה פעם בשבוע, ערב יפן פעם בשנה
B BoredAsHell New member 22/6/07 #25 איזו מצגת? כי אני הייתי בישיבה שקבעו את התוכן של הערב ולא ידוע לי שום דבר על מצגת