ערב יפן 2007!!!

SashTheRed

New member
ערב יפן 2007!!!

היי, אנשים! קיבלתי חדשות על ערב יפן 2007. אני אנסה לצרף את התמונות עם המידע, אז הנה לכם. תבואו בהמוניכם ותפיצו לכל מי שאתם יכולים :) סש

Kawaii Baka

New member
תודה על העדכון. ^_^

עכשיו אפשר להתחיל בהפעלת לחץ פיזי מתון על החברים.

ToHrU

New member
איזה כיף!!!!!!!

סופסוף. . . למרות שלא התקדמתי בלימודי היפנית שלי לאחרונה - זה נשמע מדהים!!!!! וזה רק עוד עשרה ימים!!!!!

GnomeBubble

New member
אה! פתאום הבנתי שזה 28 ביוני!

אולי בעצם אני כן אוכל להגיע!

Kawaii Baka

New member
אנחנו מגיעים כבר למספרים שדורשים תגי שם

או שאני הסנילי היחיד בחבורה?

JPing

New member
LOL

כל אחד יקח תפוז ויחרוט עליו את השם שלו. בכל מקרה אולי יהיה מאנקי נקו בהשתלטות העונית של הפורום אהה אני מתכוון ליום יפן ( מצאתי מקום בי-ם שמוכר אותם בלי לדעת מה הם אומרים והמחיר לא יקר אז אולי אני יקנה רק בשביל שיהיה לי :) )

JPing

New member
ידעתי מה זה

מאנקי נקו ( maneki neko) הוא החתול שרואים לפני חנויות יפניות, הוא אמור להביא הצלחה פיננסית ועוד כל מני דברים. בעקרון הרבה אמונות טפלות לפסל די חמוד :)

passioneta

New member
תלוי ביד שהוא מרים

יד ימין - מזל בכסף, יד שמאל - באנשים. kawaii

JPing

New member
צודקת

שחכתי :) בכל מקרה המאנקי נקו יכול להפוך להיות אובססיה שלי הוא פשוט יראה כל כך טוב על שולחן העובדה שלי "_"

GnomeBubble

New member
לרגע חשבתי שאתה אומר Monkey Neko

וגם אני לא הבנתי על מה אתה מדבר...

JPing

New member
כן הייתי צריך לכתוב את זה באנגלית :|

בכל מקרה יש לי אחד קטן מפלסטיק זול בצבע זהב (די מזעזע אם תשאלו אותי) שהוא אולי לא הכי יפה ( טוב הוא אפילו לא מתקרב ללבנים היפים מקרמיקה אבל אין סיכוי שאני יראה אחד כזה בארץ) אבל הוא עדיין טוב בשביל להמחיש מה זה מאנקי נקו, כך שמי שיבוא לערב יפן יראה אותו :)

Tenguy

New member
שאקנה לך אחד כזה ביפן? באיזה גודל אתה צריך?

אולי אקנה לעצמי maneki neko יפה צבוע על חרס לבן (בלי יד שמחוברת לבטריה....), אז לא איכפת לי לקנות עוד אחד...

JPing

New member
גודל נורמלי

משהו בגודל כף יד וחצי בערך :) תודה רבה :)

JPing

New member
אורך של כף יד וחצי

אם תיהיה ביום חמישי אני יראה לך את הגודל שאני מתכוון אליו :)

Kawaii Baka

New member
*מצטרף לבקשה אם אפשר*

רק במידה וזה ממש ממש ממש ממש ממש לא מפריע בשום אופן. X:

למעלה