ערב יום כיפור

mondani5

New member
ערב יום כיפור

לילך נולדה בערב יום כיפור ,לפני 25 שנה,בלועזי יוצא 10.10.78 . הלכתי לעבודה ,עבדתי משמרת ב' ובזמן היותי עושה משהוא בתחום העבודה,היה לי ירידת מים. הייתי בסה"כ שבוע 23 ובת 23,התחילו ליילד אותי על השולחן בעבודה מאחר והראש היה בחוץ,וככה הריצו אותי לבית חולים צהלון שכיום לא קיים. לילך נולדה ב-19:30 ערב יום כיפור. היה בפגיה רופא מדהים בשם דר' מינץ שנתן לי תקוות,ואכן אחרי 4 חודשים וחצי ,למעשה בתאריך בו נולדו אחיותיה 25 מאוחר יותר 2.3.79 שוחררה מבית חולים. אלוהים היה אתי ולמזלי לא נפגעה מעצם היותה פגית. ראיתם אותה ,יפיפייה,גובה 1.75 וגוף הלוואי עלי,גם חכמה ומקסימה ,רק עדינה ולא כמו האמא שלה , לומדת פסיכולוגיה ועבודה סוציאלית באוניברסיטת בר אילן. אני מאחלת לה רק בריאות,אריכות ימים ושכל חלומותיה יתגשמו. ובקשה לי אליך אלוהים שבבוא היום תתברך בילדים ונכדים בשבילי ולא תתקרב לגהנום שאני עברתי כדי להביא ילדים. מאמא מונדני שיר ורון.

מירבי*

New member
בוקר טוב אירית../images/Emo42.gif

לפני הכל מזל טוב ללילך המקסימה
אני מאחלת לה שנים רבות של אושר, בריאות ואהבה גדולה, אני מקווה שתמצא את אהבת חייה ויחד יבנו להם קן של אוהבים ויעשו אותך לסבתא'לה צעירה ומאושרת עוד יותר. גמר חתימה טובה

mondani5

New member
תודה יקירה!!!

החלום שלי להיות סבתא ואמא ביחד,כיף לא נורמלי,אם הייתי יכולה הייתי הולכת על עוד הליך של פונדקאות,אבל החוק לא מאפשר לגבי אין סיכוי:הגיל...כבר לא בת 16,ויש לי שלוש בנות מקסימות. אבל הן תבאנה לי נכדים. אמרתי לך שאנחנו הולכים על אימוץ,בגיל שנתיים!!!! זה מתקרב,אשאב הרבה כוחות מבנדה ודניאל המקסימות. ד"א לרון יש עיניים בדיוק כמו לליבי החודש ליבי בת שנה איך שהזמן רץ. בידידות אירית

מזל טוב ללילך המקסימה ולאמא שלה

יקירתי הלואי שרק יהיה לך נחת בחיים מהכל. מספיק סבלת עכשיו הזמן לפיצוי ובגדול. נקווה להתראות בקרוב.אני כבר מתגעגעת. נשיקות

mondani5

New member
גם אני התגעגעתי!

לירון יקירה אנו אמורים לבלות בשמחת תורה באילת ,יום הולדתו של אחי (בעלה של רחלי). התאריך הלועזי שלו 9.10.03 ,אז מקסימום ארד לאילת יום אחרי,תביאי את ירין. אוהבת אירית

למעלה