ערב יום האהבה

ערב יום האהבה

אז מה עושים היום?
יש אהבה?
אם כן, כמה זמן?
אם לא, הייתם רוצים?
רעיונות מה לקנות לחבר?
רעיונות מה לקנות לידיד טוב?
מה המשפט אהבה שאתם הכי אוהבים (אפשר אפילו יותר)?
מה המקום הכי רומנטי עבורכם?
מה שיר אהבה שאתם הכי אוהבים?
איזה סרט אתם הכי אהובים (רומנטי)?

../images/Emo13.gif

אני חדשה פה, ובכלל לא יודעת אם אשאר, אבל מיכל מנהלת, אז חייבים לבוא
. אז מה עושים היום? מתעלמים מהיום הזה? יש אהבה? לא. אם כן, כמה זמן? אם לא, הייתם רוצים? לא, אהבה זה זבל. רעיונות מה לקנות לחבר? לא טובה בזה. אפשר להכין קולאז' עם תמונות או משהו. רעיונות מה לקנות לידיד טוב? כנ"ל. מה המשפט אהבה שאתם הכי אוהבים (אפשר אפילו יותר)? לא יודעת
. מה המקום הכי רומנטי עבורכם? דשא בלילה. מה שיר אהבה שאתם הכי אוהבים? אין אחד ספציפי. איזה סרט אתם הכי אהובים (רומנטי)? לא אוהבת רומנטיים
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

elivnat

New member
חג אהבה שמייח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

אז מה עושים היום?מחר את מתכוונת, ביום רביעי... יוצאת עם ההורים לקניות..
יש אהבה? אין.
אם כן, כמה זמן?
אם לא, הייתם רוצים? ברור שכן...
רעיונות מה לקנות לחבר? קופסא בצורת לב, למלא אותה בשוקולדים ולשים תמונה של שניכם.
רעיונות מה לקנות לידיד טוב? אמממ סוכריה על מקל
אני בכלאופן לא קונה משהו לידיד טוב..
מה המשפט אהבה שאתם הכי אוהבים (אפשר אפילו יותר)? אהבה היא כמו הרוח, אי אפשר לראות אותה אבל אפשר להרגיש אותה.
מה המקום הכי רומנטי עבורכם?חוף הים בשקיעה.. קיטשי אבל יפה..
מה שיר אהבה שאתם הכי אוהבים? וואי יש מלאאאא.... שירים של סלין דיון (דה פאוור אוף לוב), וכו'..
איזה סרט אתם הכי אוהבים (רומנטי)? סיפור אהבה בלתי נשכח...

devilz

New member
../images/Emo189.gif

אז מה עושים היום? חיים כרגיל יש אהבה? ממ משו כזה אם כן, כמה זמן? חודש וחצי בערך אם לא, הייתם רוצים? רעיונות מה לקנות לחבר? מממ... אין... רעיונות מה לקנות לידיד טוב? יש למישו רעיון למתנה לידיד ממש טוב שעומד להתגייס? מה המשפט אהבה שאתם הכי אוהבים (אפשר אפילו יותר)? ממ... אני לא בקטע של משפטי אהבה מה המקום הכי רומנטי עבורכם? החוף תחת מוןלייט מה שיר אהבה שאתם הכי אוהבים? Aerosmith- I don't wanna miss a thing קראו הלאה... איזה סרט אתם הכי אהובים (רומנטי)? ארמגדון (הוא רומנטי!!!! ואז מה שראיתי אותו רק 30 פעם !!! שששש כולכם!!!!!) אני לא בדיוק רומנטיקנית חסרת תקנה...

all you need is love

אז מה עושים היום? אממ כלום? יש אהבה? לא אם כן, כמה זמן? אם לא, הייתם רוצים? לא כרגע רעיונות מה לקנות לחבר? מלא מלא דברים כאלה קטנים (נו, אתם יודעים, כל מיני שטויות...), ולשים את זה בתוך קופסא או משהו רעיונות מה לקנות לידיד טוב? למה לקנות לידיד?! מה המשפט אהבה שאתם הכי אוהבים (אפשר אפילו יותר)? "love is like the wind you can't see it but you can feel it" (סיפור אהבה בלתי נשכח) מה המקום הכי רומנטי עבורכם? חוף הים בשקיעה
, או ליד מפל או משהו עם מים... מה שיר אהבה שאתם הכי אוהבים? because you loved me-celine dion איזה סרט אתם הכי אהובים (רומנטי)? אני לא אוהבת סרטים רומנטיים, אבל סיפור אהבה בלתי נשכח באמת יפה

Shusho

New member
פוצי קוצי ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אז מה עושים היום? למען האמת כלום
הייתי בבייביסיטר יש אהבה? בהחלט! אם כן, כמה זמן? חמישה חודשים רעיונות מה לקנות לחבר? ממ שומדבר
. חיבוק ונשיקה. רעיונות מה לקנות לידיד טוב? חח מה אני יודעת
מה המשפט אהבה שאתם הכי אוהבים (אפשר אפילו יותר)? "אני אוהב אותך". בחיי שאי אפשר להגיד יותר מזה. כלומר אפשר, אבל זה מיותר. מה המקום הכי רומנטי עבורכם? ממ.. ים? מה שיר אהבה שאתם הכי אוהבים?
. איזה סרט אתם הכי אהובים (רומנטי)?
.

למעלה