ערב טוף :)

flower for ever

New member
ערב טוף :)

מה שלומכם? אני - ככה ככה...מתלבטת עוד לגבי לימודים למרות שכבר צריך להירשם (חבל לי לבזבז עוד שנה). זה מפחיד אותי...אני חושבת על כל כך הרבה מקצועות...אומנם אין לי כל כך הרבה מבחר הודות לפסיכומטרי ימח שמו. אני דיי מתלבטת בין שני קצוות: האחד, לימוד מעבדנות רפואית והשני חינוך מיוחד...כן, כן , אני יודעת...מה הקשר אתם שואלים...אז זהו שאין שום קשר...פשוט מצד אחד מעניין אותי תחום המחקר ומצד שני תחום הטיפול... התיעצתי עם הפסיכולוגית שלי והיא אמרה לי שזה בידיוק מאפיין אותי: מצד אחד אני רוצה להישאר ב"בועה" שלי- לעבוד במעבדה שלא כוללת יותר מידי אנשים ומנהלים...אבל מצד שני הרצון שלי להתפתח- לצאת לעולם של החינוך המיוחד שכולל עשרות אנשים... ועוד אומרים שפסיכולוגים אמורים לעשות את החיים יותר קלים.... בכל מקרה, סתם רציתי לספר לכם....אם בא לכם להגיב אתם כמובן מוזמנים :) שיהיה לכם המשך ערב מהנה...ונסו לקחת את החיים יותר קלים...לא כמוני בכל אופן...

~דויד~

New member
ערב טוב

באתי לביקור בפורום האהוב עלי ויש לי שאלה: מה אם הייתם יכולים לבחור מציאות אחרת או עולם אחר, איך הייתם רוצים לראות את העולם, או מה הייתם רוצים לחוות בעולם החדש הזה.... אפשר לתת תשובה למשל באופן כללי על העולם, ובאופן אישי על מהלך החיים האישי שלכם בעולם החדש. אני פשוט מאוד סקרן מה אנשים באמת רוצים

לנושנוש

New member
הרבצתה שאלה!

חוצמזה, על איזה פורומים אתה יכול עוד להמליץ, או שאתה לא בעניין?

אהלן דויד../images/Emo140.gif לא יודעת אם הייתי

רוצה לשנות את העולם, משום שכך, כמו שהוא כרגע, הוא בעצם מאפשר לנו להתנסות בחוויות שונות ומגוונות, ומבחינתי, זה חלק ממטרת הקיום שלנו פה. אם אני מתאמצת קצת לענות על השאלה, אני חושבת שהייתי רוצה יותר אהבת חינם מסביב, במקום מה שקורה כרגע. ואתם חברים, מה אתם חושבים

כמוך...

יותר אהבה. יותר חמלה והתחשבות. רגישות לאחר, מחשבה לעומק ולא אימפולסיביות ועצבים... יש לי עוד. אוסיף בהמשך.

~דויד~

New member
איך עושים את זה?

איך אני יכול לתת יותר אהבה אם אני חי בפחד? אם אני לא נותן אמון בשום דבר, איך אני יכול לחוות מערכת יחסים?

ע ו פ ר ה

New member
סרט + תשובה

אני חושבת שקודם כל הייתי משנה את המציאות שלי. אני כבר משנה. מתוך מקום שאני שלמה עם עצמי אני יכולה לקבל אחרים שהם שלמים עם עצמם. ואם כולם מרוצים יש שלום. אני מצרפת לינק של סרט "הסוד",שמדבר על שינוי המציאות. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

Ofra m

New member
עופרה - אני חייבת לומר

שהסרט הזה הוא חובה לכל אחד! אני פשוט ישבתי והתרגשתי ואף בכיתי מרוב התרגשות, פשוט הלוואי שאצליח ליישם את הסוד - מדהים!!!! תודה רבה לך.

ע ו פ ר ה

New member
תודה ../images/Emo140.gif

את הסרט ראיתי בדיוק כשסיימתי לקרוא ספר שנקרא: להעיז ולהצליח . הספר עוסק בדיוק באותו נושא. והאמת היא שכשפותחים את הלב דברים מגיעים . שבת שלום עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

ע ו פ ר ה

New member
צהריים טובים

בחירה - מצד אחד היא נפלאה. אנחנו לוקחים אחריות על עצמנו. אנחנו מחליטים. מצד שני היא מאוד קשה, כי צריך לבחור, צריך להחליט. אני מציעה לך שני דברים: א. תעשי רשימה של הפלוסים והמינוסים של שני המקצועות. ב. תדמייני את עצמך נמצאת כבר שם במעבדה, עובדת עם המבחנות, פוגשת את האנשים שעובדים במעבדה, את הסטריליות, את הדברים היפים שאת רואה שם, את הדברים שעלולים להיות פחות נעימים. וכשאת מדמיינת את עצמך שם, שימי לב איך את נושמת? מה את מרגישה? מה הן המחשבות שיכולות ללוות אותך שם? האם זה משפיע על תחומים שונים בחיים? ועכשיו תדמייני את עצמך עובדת עם הילדים. ותתייחסי לאותם פרמטרים. דבר נוסף שנזכרתי בו תוך כדי כתיבה - סיפור אישי. לפני שנים הלכתי לגרפולוג כדי שיתן לי חוות דעת מקצועית בבחירת מקצוע, מתוך אמונה וחשיבה שהגרפולוגיה היא מדע מדוייק בנושא הזה. הייתי מרוצה מאוד מהתשובות שנתן לי ומצאתי עבודה באחד התחומים. הוא נתן לי שלוש אפשרויות ששקלתי ביניהן ומתוך הכרות עם עצמי בחרתי באחת. אני מאמינה שזה יכול לתת לך תשובות. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

כל מש שתכבו פה..

נפלא.. הנה עוד דרך לעבוד.. תשבי עם עצמך בשקט ותרשמי את כל הערכים הכי חשובים לך.. הערכים שמגדירים אותך.. יכול להיות: מדהימה/ עוצמתית/אוהבת/ חזקה /יפה/ מקסימה.. וכל ערך אחר שעולה.. בלי לשפוט .. רק מה שעולה.. לאחר מכן תשאלי את השאלה הבאה: "מה אישה מדהימה/ עוצמתית/אוהבת/ חזקה /יפה/ מקסימה.. הייתה מחליטה עכשיו" חכי כמה שניות בשקט... התשובה תעלה.. לא בתרועות.. לא עם הסבר.. היא פשוט תגיע בשקט ובשלווה.. זו הבחירה של הנפש שלך.. לכי על זה.. אור ואהבה

Foster

New member
מעבדנות רפואית!

גם מעניין, גם מאוווד מבוקש בשוק, גם בלי הרבה בילבולי מוח מצד המנהל/ת, גם עם אפשרות להתפתח...גם המשכורת גבוהה יותר...זקוקה לעוד סיבות?‎‏ ‎:)‎ נכון שבחינוך מיוחד יש יותר תחושה של שליחות וסיפוק כשמצליחים לעזור לזקוקים לכך, אבל צריך להסתכל על כל השיקולים. בהצלחה לך!

למעלה