ערב טוווובב....

ערב טוווובב....

היום בבוקר לא היה לי זמן אז עשיתי עכשיו שרשור |או-ט| ושרשור ערב טוווף... אז ערב טוף לכולם.. שרשרו לפה את כל השאלת שלכם!

../images/Emo112.gif מממ.. שאלות?

הדבר היחיד שאני רוצה לשאול זה איך לעשות משוואה ריבועית פרמטרית או משהו כזה. את יודעת? מחר מבחן במתמטיקה ואני שונאת את זה :\ אני יתכונן עם מארון5 המושלמים שלי :] או שבעצם אני לא יתכונן,רק יהיה עם מארון ...

Nitzan122

New member
גם לי יש מחר מבחן במתמטיקה

אבל שלי לא על משוואות ריבועיות.... בהצלחה

המבחן הלך על הפנים!!!

לא ידעתי כלום! אבל מזל שהמורה שלנו טובה והיא עושה מבחן חוזר לכל מי שרוצה אבל חוץ אלה שיש להם 40 ומטה כי אז אסור... גם מי שקיבל 90 יכול לעשות מבחן חוזר ולשפר!!! איזה כייייייף.. למרות שנראה לי שאפילו 40 אין לי.... איך הלך אצלכם??

../images/Emo112.gif וואלה.

אצלי דווקא הלך טוב מאוד [אולי מאוד מאוד] ידעתי הכל חוץ מתרגיל מעפן אחד. חוץ מזה שהמורה המטומטמת שלי חשבה שאני וחברה שלי מדברות באמצע המבחן והיא הורידה לה 10 נקודות. בת @@!# ביץ'.

Nitzan122

New member
על הדבר

הכי קל בעולם- כפל שברים ופירוק לגורמים בשברים ואני ב-ט' אין לי מושג מה פתאום היא חזרה לזה למדנו את זה בערך ב-ג' לא?

תפוז זונות.

מה????????????????????????????????????????????????????????? אתם עדיין לומדים את זה? אוי. באסה. למדתי את זה בג'- ב' ואני עדיין שונאת את זהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!

Nitzan122

New member
למה?

למה את שונאת את זה? זה כזה קל!!! אין לי מושג למה היא עושה לנו את זה אולי סתם יש איזה משהו שקשור לזה יותר מתוסבך אז היא עושה לנו חזרה או משו....

dark dumb

New member
לי אמור להיות מבחן במתמטיקה ביום ג'

אבל כנראה שידחו לי אותו!!! אבל אני קצת עברתי את המשוואות הריכועיות (בהצלחה), לי יהיה משוואות ריבועיות בערך מוחלט, אי-שיוויון ריבועי, גם בערך מוחלט וגם רגיל. בעיקרון זה עדיין משוואות ריבועיות. מי שצריך עזרה יכול לשלוח לי במסרים, אני טובה בזה

למעלה