ערב טוב

kraz11

New member
ערב טוב

תגידו איפה מיוז יופיעו ? מתי מתחילים למכור כרטיסים ? כמה עולה ? אה ורדיוהד לא רואים את מיוז אבל עדיין מיוז סבבה לגמרי

אתה רומז שרדיוהד עיוורים? פחפחפח

מיוז יופיעו בע"ה בפארק הירקון באוקטובר, לא ידוע עדיין מתי או כמה יעלה (אולי רק ללירון אבל השמנה הזאת לא מוסרת פרטים
).

CitizenErased

New member
לא עיוורים..

לת'ום יש קצת בעיות בעיניים אבל לא נורא
סתם נו, אני חולה על רדיוהד, לא לסקול!!

C A R I S M A

New member
ערב טוב. ../images/Emo197.gif

בפארק הירקון.
לא יודעת, חח.
הרבה בטח, אני מנחשת שבסביבות ה300-400 ואם הם יחליטו שהם ממש רוצים להגזים אז 500.

Incubus Creep

New member
לא נראה לי שזה יהיה כל כך יקר

רק אם הכרטיס הוא לכל הפסטיבל יכול להיות שזה יגיע למחירים האלה, אבל עדיין אנחנו לא אירופה. אם הכרטיס יהיה רק למיוז, אני מניחה שהוא לא יעלה על ה-350. ערב טוב:)

kraz11

New member
אוקיי

תודה לכולם . ידוע מי עוד יופיע בפסטיבל הזה?

נמנמ...

פלאסיבו ודה ראפטצ'ר. השאיפה היא שיופיעו 10 להקות מחו"ל בפסטיבל הזה. לביינתים חתמו 3: מיוז, פלאסיבו ודה ראפטצ'ר.

Apoca1ypse

New member
תום יורק זיקית

וככל הידוע לי רוב הזוחלים לא יכולים לראות צבעים על כך- רדיוהד אינם מסוגלים לראות את הנצנצים על הגיטרות של מאט מי שלא ראה את זה + השיער של מאט באדום , לא ראה מיוז (למה אנשים קנאים כל כך לרדיוהד, בחיאת? טוב גם אני הייתי מתעצבן אם 3 היו עושים את זה יותר טוב מ5...)

Rock Bottom

New member
אני לא יודע מה איתך

אבל זה היה מגניב לאכול פסטה שעשו בשבילי רדיוהד. אפשר היה גם למכור באיביי! רק סביר להניח שזה יגיע לקונה המאושר לא במצב הכי אכיל.

CitizenErased

New member
חח כזה...

ת'ום מזיז את הראש ואתה מהר מכניס פסטה לתיק
למרות שמעריצים של רדיוהד (וגם של מיוז! בלי ללכלך!) הם ברובם בוגרים מספיק כדי לא לקנות באיביי פסטה שרדיוהד/מיוז הכינו / מסטיקים שהם לעסו וכאלה חח (ואלה שלא בוגרים מספיק בדרך כלל אין להם כסף)

Rock Bottom

New member
חחח

כבר נתקלתי במקרים של אנשים שקונים אויר בשקיות באיביי, אל תתפלאי אם מישהו יסכים לקנות פסטה מעופשת של ת'ום יורק שם..

Rock Bottom

New member
זה עובד

בחיי.. לא צחוק, סיפור אמיתי. יש לי חבר שעשה 20 ומשהו דולר על בקבוק עם קצת חול ורשם שם שזה מבית לחם או משהו..
אנשים יקנו הכל.

Dark Muse

New member
תזכיר לי מה טוב במוזיקה המשעממת של רדיוהד

להקה אוברייטד בשיט... כאילו מישהו באמת משתין על רדיוהד, רק כל אוהבי האינדי המעפעפנים כמוך.

למעלה