ערב טוב

magy

New member
אורניייייייייייי

לא כולם יודעים אידיש............. תרגום : "האם את יודעת קצת אידיש? מאיפה את?????"

זה איום, אזהרה או הודעה.

כדי שאדע להתייחס. בכל מקרה גמני מהרצליה בלי עבר צפוני + 3 ילדים אז אולי (אוי לא) את אישתי. כנראה שלא לאשתי אין עדיין נכד (עד כמה שידוע לי.

magy

New member
אמתכם גדלה בחיפה

מגיל שנה....(עולה חדשה) ילדותה עברה שם נעוריה בגרותה נישואיה ילד אחד ומשם לכרמל צרפתי - בקיצור ק. שפרינצק..... לרכסים שעל יד כפר חסידים משם למוצקין......קריות ביאליק... בביאליק היא מתגוררת כ- 11 שנים. התקופה הארוכה ביותר שהתגוררה בבית אחד.....רצוף..... ואחר כך לצור שלום (בית עלמין, אם עוד ייקברו שם כשתגמר לי הקדנציה) ושם כבר תגור........תקופה ארוכה עד בא המשיח......
PPP "בוקר טוב לשלדים בארונות לשדים בקופסאות לא ניקח ללב ולריאות בוקר טוב ליושבים על מזוודות לנופלים בין הכסאות תמיד הכי קשה זה לחכות"......... פוליקר וגלעד........"איך קוראים לאהבה שלי"

הי שוטה על.., אולי הסברת פעם אבל

אם כן לא הייתי מה זה השם החמוד הזה? וחוץ מזה מאז הסיפור על הדרגה שמתי לב לעצמי שאתה חסר מידי... וזה שאינך בטוח אם היא אישתך זה כמו: ההוא שבא לבקר חבר שלו בן 90 הקשיש קורא לאישתו שתביא תה: "מותק תביא תה כו´, אח"כ הטלפון מצלצל "מותק תעני לטלפון" אח"כ מותק ומותק ומותק האורח משתאה: "תשמע בטח יש לך אישה משהו-משהו אם אתה עדיין קורא לה מותק!" - "מה אתה מדבר, עונה הקשיש, כבר חמישים שנה אני לא זוכר איך קוראים לה באמת.." הערות: 1. בדיחה עם זקן שזקוק לשושבינים 2. אז בטח כולם מכירים 3. איך שאני מתקרבת לסוף הבדיחה אני מבינה ששוב אני עומדת להרוס אז שמישהו יתקן 4. העיקר הרעיון הוא ש זה מה ששוטה על הגבעה הזכיר לי..

טוב שאני עדיין מזקיר למישהי

את הסיפור על הניק אביא בהזדמנות, אין לי זמן, האמת אין לי סבלנות לקרוא את כל השילשולים הארוכים ולפעמים יש הודעות כאורך הגלות שגם אותם איני מסוגל לקרוא אבל אל דאגה רוח את על ההרים ואני על הגבעה אבל שנינו כאן.

למעלה