ערב טוב

1keren1

New member
האם הנוסטלגיה קשורה לחיפאים?

אני חיפאית לשעבר, קרית אליעזר האם אתם גם חיפאים? עכשיו אני גרה בהרצליה, נשואה + 3 ילדים, ויש לי נכדה בת שנה שמחר אנחנו חוגגים לה יום הולדת שנה. אשמח להצטרף לפורום שלכם.

אורניהו

New member
שלום ,קודם כל מזל טוב לנכדה הקטנה

וברוכה הבאה לכאן,ישנה פינה חמה לחיפאים,גם לאלה שנטשו לטובת משהו נעלה וחשוב.

magy

New member
בטח שבטח

נוסטלגיה, זה קודם כל לחיפאים..... אחר כך ליתר חלקי הארץץץץץץץץ הייייייי קרן..... איך הגעת אלינו???????? מי הפושע שסיפר לך עלינו??????????????
PPPP

שקדי

New member
איזה מזל.............

שבעברי האפל נרשמו כ7 שנים באזור חיפה ככה אני יכול בערך לנחש על מה הפורום מדבר אם כי בד´´כ לא חרגתי הרבה מאזור הנמל.......... אההההההה.....עיקר שכחתי........ ברוכה הבאה קרן המור..............

אתנה33

New member
ברוכה הבאה קרן ../images/Emo140.gif

הנוסטלגיה שלנו של כולנו כל אזורי החיוג החיפאים ושאר אזור 04 הם חלק ארי מבאי המקום אבל אנחנו מתגברים אותם בהצלחה משאר אזורי החיוג :) אז שבי עימנו מאזור 09 ושתפי אונו בנוסטלגיה שלך :)

טרה10

New member
מתחרז עם 04 אבו-ארבע. מחפש

נואשות..את רובינה..למדה אתי בכתה ח´..גרה ברחוב הרצליה בחיפה היכן שששרות או"ם נפגשות. אם איזה אוטו לא היה עוצר טוב או לא לוקח את הסיבוב לרחוב הגפן..שקצת למטה יותר..היה נכנס להם למרפסת.? אז איפה רובינה.? אם אני לא טועה היתה גרה קודם בכרמל.! ומי היתה המורה שלנו..האמא של לימורי. שולה..!

אורניהו

New member
אחרי זמן קצר,כשהתחלתי לעבוד בנשר...

הצמידו אותי לעבוד עם איזה וותיק אחד[אינהורן]ויום אחד הביאו איזה בחורצ´יק מתל חנן[אילבן בסביבה?]נו,והוא התחיל לעבוד גם עם הוותיק הזה ´אינהורן´,וכנראה שהוא לא היה מרוצה ממנו,אז ככה נתנהלה השיחה עם מנהל המשמרת,אותה אני שמעתי;רייניץ[שמו של מנהל המשמרת]רייניץ,וורפ אווק דאר פרנק,אר גורנישט וואייט,אן שיק ציריק צום רפופורט.תרגום;זרוק את הפרנק הזה,הוא לא שווה,שלח אותו חזרה לרפופורט[מנהל כ.א].אתם מבינים,ככה קיבלו אנשים לעבודה,בתקופה ההיא.

magy

New member
רייניץ אני מכירה

משהו שקשור לכפר קיש???????????????????

טל-יה

New member
ולי תל חנן מאוד מתקשר

לגלידת תל חנן. משהו משהו. יש מישהו כמוני שהוא גרופי לגלידת תל חנן ועוצר במיוחד להתענג על זה?

טל-יה

New member
אל תעשה לי את זה

לא חארם לגעת בחולשות קטנות?. אבל מצחיק לעבור במיוחד לתל חנן או לבת גלים בשביל גלידה לא ??

magy

New member
וּמה?????. בטח........

זו הייתה נקודת העצירה בכל שבת כשחזרנו מכל מיני פיקניקים או טיולים בגליל...... לפני שמגיעים הבייתה....כמו כולם,,,,עוצרים שם לגלידה אחרונה...עם קצפת אגוזים, פירות......הממממממממממממממממממממממממ וזה אחרי כל האוכל על האש....... הייתי פעם כמו עם ישראל...........אבא, אמא, ילדים, אוכל, תאכלו משהו, אוכל, תאכלו משהו, אוכל, תאכלו משהו.................. "והקינוּ בפנקייק", ("מה יש לך אתה מושה, מהאורנג´דה?")

גלידת ת.חנן אחרי גרעיני עפולה

(בעפולה-אלא איפה) ולפני שעוצרים ב´פנקייק´ ל..(סליחה מראש) להקיא.. ...אמרתי לו "משה, מה יש לך מהאורנג´דה?"

אורניהו

New member
ולמה הפסיק ללכת שם?בגלל המכות,

והגנבות מהרכבים.אבל עניין המכות התחיל לראשונה,כשהיכו רופא ואשתו באיזה ערב.נהגים פשוט התחילו להדיר רגליהם מכאן.הגלידה היתה פטנט אמריקאי,שהביא איזה מיליונר[זוכרים אותו].ואין מה לומר היא היתה טובה.אחר כך הפירמה הזאת עברה ליד צומת כפר אתא[במפרץ]ממש מתחת לגשר החדש,כיום.

למעלה