ערב טוב

ערב טוב

אני שוב שואל בקשר למסוק הזעיר אני רוצה ליקנות אותו מתנה לבן שלי בן 16 האם מישהו יכול להמליץ לי עליו והיכן אפשר להשיג אותו בזול וממקור נאמן תודה רבה ולילה טוב דניאל רוטשטיין http://www.tymond.com/shop/product_data.asp?item=960

אאא13

New member
לגבי המסוק

יש לי מסוק כזה והוא נחמד מאד...אחרי מספר ימים מתחיל להמאס מזה וזה לא צעצוע מעניין במיוחד.הוא רק עולה למעלה ולמטה ומסתובב סביב עצמו,זה נחמד פעם ב...אצלי הפעם ב הזה הוא בערך פעם בשבוע שבועיים. המחיר של מסוק כזה אמור להיות באזור 250 שקל וקח בחשבון תוספת של 6 בטריות אצבע(עוד 30 שח בערך). יום טוב. אור

td12

New member
חשוב שתדע שזה רק צעצוע

גימיק נחמד- זה הכל. אם הבן שלך רוצה להתחיל להטיס מסוקים מקצועיים כתחביב אני ממליץ על מסוק LAMA 4 ערוצים אפשר להטיס אותו ללא כל ניסיון קודם וללמוד עליו את הבסיס, לאחר מכן בעזרת סימולטור הוא יוכל להתקדם למסוקים מתקדמים יותר ואף למסוקי דלק גדולים.

frisbeeee

New member
המחיר הכי נמוך שמצאתי..

זה בספיד קונטרול תוכל למצוא אותו פה בקישורים... הזמנתי לפני 3 ימים וזה צריך להגיע אלי בימים הקרובים... צריך לברר מתי נכנס הזמנה אצלהם ולהזמין.. :) כי אחרת אפשר להשאר עם זה המון זמן עד שנכנסת הזמנה.. אבל אולי תקנה לבן שלך משהו כמו הלאמה V3? זה יכול להיות יותר נחמד.. יכול ללמד יותר טוב.. (ככה אני חושב..) ואחר כך שיתקדם..:)

barpg

New member
יש לי כזה

תאמת.. זה דבר מאוד מאוד חמוד שתוכל (כמעט רק) להטיס בבית.. זה נחמד מאוד להעביר את הזמן וזה כמעט בלתי שביר, כך שבנך יוכל בכייף להתחיל להטיס אותו ישר אחרי פתיחתו והטענתו (דבר האורך מספר דקות)... עם הזמן פחות מתלהבים מזה, אבל (אני לפחות) ממש לא איבדתי את ההנאה מהדבר הזה.. תמיד כייף להטיס אותו. *יש לך שליטה על הגובה, ושמים לו משקולת קטנה שתגרום לו להשען קדימה, ויש לך שליטה גם ימינה ושמאלה. אבל.. אם הבן שלך ביקש ממך איזה הליקופטר כי הוא מתעניין ורוצה ללמוד להטיס מסוקים... ההליקופטר הזה ממש לא יעזור לו, הוא לא מעלה את רמת ההטסה. לסיכום: אם אתה רוצה לקנות לו משהו חמוד מאוד להטסה בבית, לך על זה! אם הבן שלך רוצה ללמוד להטיס מסוקים, אז זה יהיה לו בשביל הכייף, אבל לא יכין אותו לרמה גבוהה יותר של מסוקים.

mol3

New member
אם שמים לו משקולת קטנה בחזית ???

כפי שאתה מציע, אז אני מבין שמשיגים שליטה ימינה ושמאלה... אבל איך עוצרים אותו ????.... בקיר ?

mol3

New member
וכשמגיעים לקיר שממול ?... ../images/Emo6.gif

מה אז ?... אני מניח שהתשובה.... מסובבים כמובן לצד השני.... וחוזר חלילה.
בקיצור... לא הייתי בונה על זה

למעלה