ערב טוב..

ערב טוב..

אני כותבת פה פעם בחצי שנה בערך, לא ממש מעיזה להיות משתתפת פעילה... בדרך כלל ההודעות שלי הן באופי של כמה אני עצובה על זה שאין לי חבר כי אני שמנה. כל פעם שאני כותבת פה אני מקבלת תגובות של בחורות שאומרות שגם הן שמנות, ולהן כן יש חבר, או היו להן חברים. אז אני שואלת אותכן... איך עושים את זה?! תלמדו אותי את הסוד בבקשה! איך זה שבגיל 22 עוד לא היה לי חבר...?? מה לא בסדר בי? חוץ מהשומן. מה אני עושה לא בסדר?? דרושה מורה פרטית ללימוד ביטחון עצמי, אהבה עצמית, פתיחות ויוזמה לבחורה שלא מצליחה למצוא בן זוג.

בוקר טוב , אולי...

אולי את ביישנית כמוני . את רק בת 22 , זה אולי עיניין של גורל . של חוסר התנסות . הנה , דוגמא ממני , לי היתה חברה ראשונה בגיל 27 . ואני לא שמן ולא שמנה , בדיוק ההפך . אז רק סבלנות , והתנסות , ויהיה טוב . אולי באמת צריך לחכות למורה דרך .. ?

מישהו רוצה להיות המורה שלי?

אני ביישנית בחלק מהדברים... פעם הייתי ביישנית לגמרי, אני רוצה להאמין שהיום אני הרבה פחות. אני לא רוצה לחכות לגיל 27 בשביל לצאת עם בחורים שכבר עכשיו מתחילים איתי לפעמים ואני לא מסכימה כי לא בא לי לצאת עם מישהו גדול ממני ב-15 שנה. אולי באמת מורה דרך ימנע ממני את ההמתנה הארוכה...
(לא קשור סתם אהבתי את האייקון).

גיל וגורל ...

רק מניסיון שלי . לא כתבתי שאת צריכה לחכות עד גיל 27 . מניסיון שלי , צריך להיות פתוח לכל התחלה של קשר , לא קשור לגיל . אם גדול\גדולה ממך או קטן\קטנה ממך . ובקשר למורה דרך : היי את המורה דרך של עצמך . תעזרי לאחרים , והיי מוכנה לקבל עזרה ממי שרוצה לעזור .

geta

New member
שתי הצעות לי אלייך...כנסיי

פשוט תקריני יופי ובטחון,כשאת מדברת אם בבחור תדברי איתו בגובה העיניים אל תדברי איתו מלמטה,תראי שיש לך בטחון ושאת גאה במה שאת,אל תקריני ''אוי אני שמנה ודוחה מי בכלל יסתכל עליי'' כי כחה את תרחיקי ממך אנשים,מעבר לזה יש הרבה מסגרות להכיר גברים,יש הרבה מועדוני שידוכים והרבה אתרי שידוכים,שמיועדים לבניית מערכות יחסים אם גברים....... מעבר לזה אם את מרגישה כל כך רע בקשר לגוף שלך ולא אוהבת אותו,אז תמיד אפשר לשנות את זה כשרוצים,פשוט תאכלי פחות מאכלים משמינים ולא בריאים,יותר ירקות ויותר פחמימות מורכבות ובמקום גבינות ומוצרי חלב של 9% ומעלה תאכלי מוצרי חלב של 3%-5%..,ותלכי קצת לחדר כושר,....... אם את חושבת שלהוריד 5-10 קילו זה מה שיגרום לך להרגיש יותר בטחון בעניין אז סבבה זה אפשרי

AlteX

New member
את רוצה בטחון עצמי?

קבלי את עצמך. זאת אומרת תחליטי שכל דבר בך בסדר, כולל השומן. אין לי פתרונות קסם, וגם אני שייך לאלה ש"התחילו מאוחר". החברה הראשונה שלי היתה בערך בגיל 25. רק שה"חוץ מהשומן" הזה בהחלט צרם לי. זה כל-כך מובן לך שהשומן שלך לא בסדר, שזה נראה שאת אפילו לא שוקלת את האפשרות שהוא כן בסדר, וזה בהחלט מכשול עבורך כרגע. חוץ מזה עצה נוספת שלי היא פשוט לנסות ולהתנסות. זה בסדר לפחד, אבל אל תתני לפחד לעצור אותך... יכול להיות שיצרת בראש שלך את דמות בן הזוג המושלם, ואת פוסלת מראש את כל מי שלא קרוב אליה. אם לא תתחילי לנסות, תשארי עוד הרבה זמן עם הדמות המושלמת בראשך בלבד. אני לא אומר שאת צריכה להגיד 'כן' לכל מי שמתחיל איתך, אבל אם אין לך שום נסיון בזוגיות, איך את יכולה לדעת איזה בן זוג מתאים לך ואיזה לא? ולגבי יוזמה מצידך... כן, זה קשה. נסי להזכיר לעצמך שהוא בסה"כ בן אדם, בדיוק כמוך. גם לו יש את אותם הפחדים, גם הוא חסר בטחון לפעמים... אולי הוא רק מתפלל שכבר תפני אליו כי לו עצמו אין אומץ. בקיצור... בהצלחה!!!

geta

New member
הגעתי למסקנה אחת...כנסוו

הגעתי למסכנה אחת ונכונה מאוד,מתכתבת בלי מען את יכולה להירגע ,תאמיני לי שיש כל כך הרבה נשים שהן רזות או ממוצעות שמתקשות לפתח מערכות יחסים אם גבר,זה הרבה מעבר לקטע של היופי והלוק,אחרי גיל 15-14 כל הקטע של מערכת יחסים אם גבר היא הרבה יותר עמוקה ומורכבתולכן לא תמיד זה פשוט להשיג קשר רציני אם גבר.... ויש לזה גם הוכחה ממש טובה,בהוט יש סדרה שנקראת דאבל דייט,שמפגישים גבר ואישה נותנים להם צימר,והם מבלים בערך יומיים ביחד.... וכל הבנות בתכנית הזאת הן כוסיות ונראות מעולה והן בדרך כלל במבנה גוף ממוצע לא רזות במיוחד ולא שמנות במיוחד.... והגברים הם תמיד הכי חתיכים וכוסונים שיש..ורוצים לדעת מה מצחיק?שבין כל הזוגות שהיו בתכנית לא יצא שום דבר לא נוצרה שום אהבה באף דייט חוץ מדייט אחד...

חחחח

כן ראיתי כמה תוכניות של זה... ואני יודעת שזה מורכב. הבעיה היא שאם לכוסים וכוסיות יש מבחר שלם שמתוכו בסוף הם יכולים למצוא את "האחד".. אצל אנשים כמוני המבחר הוא הרבה הרבה יותר מצומצם...

geta

New member
לא בדיוק נכון...כנסיי

הנה עובדה שבתכנית אפילו שהבנות שם היו כוסיות ונראו מעולה זה לא כזה הלהיב את הבנים,כי בניםש מחפשים קשר רציני לא מחפשים כוסיות עולם,הם מחפשים הרבה אופי בעיקר אופי ובין השאר קצת יופי,אז אולי בהתחלה במט ראשון זה הדליק אותם לראות בנותש נראות מעולה אבל שמת לב שכמעט כולם בכלל לא התנשקו ולא היה בכללל מגע גופני?וזה היה כשהם היו צמודים אחד לשני יותר מ-24 שעות........וגם לאחות שלי שהיא נראית פיצוץ נורא קשה להשיג חבר, קשה לה לפתח מערכת יחסים אם גברים ,אז נכון שבתכלס זה בגלל שהיא נורא בררנית ונורא שמה תויות,אבל זה גם בגלל שקשה לה למצוא את האחד,וגם בוא לא נשכח שהרבה גברים צעירים לא ממש רציניים ואל ממש מחפשים קשר רציני של חברות ,למשל בגיל שלי גברים מחפשים בעיקר זיונים וחירמונים שזה טבעי כי זה הגילש ההורמונים והזיונים,ותכלס זה גם מה שאני בעיקר מחפשת,אין לי ראש עכשיו לחבר רציני............. שמעי יכול להיות שהעובדה שאת שמנה,ומעל הממוצע ,קצת גורמת לזה שיתחילו איתך פחות ממישהי נגיד שהיא לא שמנה ושהיא פצצת מין..אבל ממש ממש לא בטוח שזה הגורם לזה שאת מתקשה למצוא אהבה ומערכת יחסים אם גבר.......

למעלה