את לא אמורה להיות כבר בדרך לחדר כוש ר?
J Jan22 New member 12/2/07 #32 200% + שעות נוספות + ביטוח מנהלים א-ב-ל ,אתה צריך להכין קפה ,לי !אתה צריך ללכת כל יומיים לדשא ולמצוא תולעים איכותיים (אני רציני ,ככה אני עושה).
200% + שעות נוספות + ביטוח מנהלים א-ב-ל ,אתה צריך להכין קפה ,לי !אתה צריך ללכת כל יומיים לדשא ולמצוא תולעים איכותיים (אני רציני ,ככה אני עושה).
נ נורמה בייטס New member 12/2/07 #31 יש לך יותר סיכויים , לפי דעתי... היה קול... עכשיו אני צריכה לחכות ל 1 וחצי כדי לראות משמרת שלישית...
נ נורמה בייטס New member 12/2/07 #43 אתה חייב לגלות לי מה קרה!!! אוף. בוסקו מת? אל תגיד לי שכן... אתה חייב להגיד לי!!!
N nisanil New member 12/2/07 #48 את באמת רוצה לדעת? אם כן, כנסי טוב אני לא אהרוס לך באמת, בוסקו..... קרה לו משהו.... חבל להרוס.... חוץ מזה שהפרק הזה נראה כמו ליל המסכות 30 שנה אחרי
את באמת רוצה לדעת? אם כן, כנסי טוב אני לא אהרוס לך באמת, בוסקו..... קרה לו משהו.... חבל להרוס.... חוץ מזה שהפרק הזה נראה כמו ליל המסכות 30 שנה אחרי
נ נורמה בייטס New member 12/2/07 #52 ../images/Emo7.gif בבקשה תגלה לי הכל.... בוסקו, אני כל כך אוהבת אותו... רק תגיד לי אם הוא מת ...
N nisanil New member 12/2/07 #53 בינתיים ניראה שלא אבל לפי איך שהוא היה ניראה הוא מאוד קרוב לזה.... מה קרה הוא רב עם המפיקים?
נ נורמה בייטס New member 12/2/07 #56 אוף. זה כזה עצוב... הם כל הזמן הורגים שם את כולם... לא להאמין ... כבר נגמרו לי הדמעות!
N nisanil New member 12/2/07 #57 אבל השותפה שלו לא יוצאת פראיירית היא נוקמת את דמו, לדעתי היא ממש תסתבך על זה בפרקים הבאים