ערב טוב!

nisanil

New member
ערב טוב!

היום אין עבודה, חולה! קצת סידורים בבוקר ועכשיו משעמם, מה אתם עושים? מי פה?

nisanil

New member
תגידי לי

מאיפה את מביאה להם תיק עבודות???????? רציתי לנסות להתקבל ואז ראיתי את הדרישה של תיק עבודות? איזה תיק עבודות? מאיפה?

מכינה...

אני אתחיל ללמוד שנה הבאה במכינה, אני אבנה תיק עבודות, ואז אני אנסה להתקבל ...

nisanil

New member
מכינה אצלהם?

אני כבר וויתרתי ללמוד את התחום הזה לבינתיים... למרות שמתישהו אני בטוח אלמד את זה, פשוט זה לא ניראה לי משהו יציב מבחינת העתיד, העבודה וכו'

אני חזרתי מהעבודה + ראיון עבודה +

קצת קניות . נזק : 2 דיסקים, 2 בשמים ( מבצע מטורף! ) , חולצה וכמה מתנות ליום האהבה. ועוד מעט חדר כושר...

nisanil

New member
בשעה כזאת?

לא קצת מאוחר לצאת לחדר כושר? מתי תחזרי ב10? חזרת מעבודה+ראיון עבודה? מה מחפשת משהו אחר? כניראה שאני לא היחידי שלא מבסוט מהעבודה שלו אה

למה מאוחר? היום רק מתחיל!

אני אחזור בעשר וקצת... שיעור ספינינג מ9 עד 10 , לפני זה חצי שעה ריצה.... ואני מרוצה מהעבודה שלי, אני פשוט רוצה עוד עבודה, כי יש הרבה אנשים, וזה יוצא לי קצת משמרות.

אזרח111

New member
הופה, כמה ספורט ....

אני אני אתחיל להסתכל עלייך בסוף, יאללה, שפצי ת'גיזרה

nisanil

New member
עשית לי חשק לחדר כושר

אבל גם ככה יהיה לי אימון מהעבודה ביום רביעי 11 שעות אז אני אשאיר את החשק ליום רביעי. וואלה אני לא מסוגל ללכת לחדר כושר כזה מאוחר, אם אני אסיים ב10 אז אני בבית רק ברבע ל11 ואם יש עבודה למחרת בוקר אז זה לא כיף לקום אחרי 4 וחצי שעות במיוחד אחרי חדש כושר איזה חופר... משעמם לי טילים

nisanil

New member
יאפ

באוטובוסים, חרא עבודה, צריך לעזוב, מחפש משהו אחר. ועוד ביום כזה שאני אומר להם שאני חולה בבוקר ולא יכול להגיע אומרים לי שזה לא הגיוני שלא ידעתי מראש שאני הולך להיות חולה... ממש הגיוני

למעלה