ערב טוב:)

ערב טוב:)

אולי זה לא המקום הנכון, אבל אני לפני גיוס וזקוקה לכמה טיפים וחשבתי שלהיכנס ולשאול דווקא מבפנים יכול אולי הכי לעזור לי. אני אשמח אם אחד מהחבר'ה הטובים פה יוכלו לעזור לי ולספק לי מעט יותר מידע לגבי התפקידים "קצונת שלישות" "משקית ת"ש" "ומדריכת יח"ש" שלושת התפקידים שאני יותר מתלבטת לגביהם והעובדה שפתוחות בפני יותר דלתות ואפשרויות להחליט בעצמי הדבר רק מקשה יותר (ולא, אני לא מתלוננת). כול שורה, מחשבה, ידיעה ולו הקטנה ביותר תוכל לעזור לי. תודה רבה

זהו, שלא בדיוק.

אני עושה מסלול דרך ארגון הנקרא "אלומה" והוא עובד יחד עם בנות דתיות הרוצות להתגייס ומאוד עוזר במהלך הגיוס ובשיבוץ לתפקיד שבו אחפוץ.

אז אוקיי...

יש הבדל מאוד רציני בין מדריכת יח"ש לקצינת שלישות ומש"קית ת"ש. מדריכת יח"ש עובדת בשטח , בסיס סגור ועם המון בנים ובנות קרביים. אני ממליצה על תפקיד בתחום הזה... מש"קית ת"ש ושלישה זה המון משרד ,טפסים , משאבי אנוש... כאחת שבאה משם אני לא ממצליצה, זה משעמם אין לאן להתקדם וכל השנתיים שלך יראו אותו דבר בלי חידוש ובלי סיפוק. מה גם שלפי דעתי קצונה יעודית (שלישות) זה דבר נוראי.

haych

New member
לא ממליצה על מש"קית ת"ש?!?

לא מתחרטת על שניה אחת מהשירות שלי ועל התפקיד!

זהו, שלא בדיוק.

אני עושה מסלול דרך ארגון הנקרא "אלומה" והוא עובד יחד עם בנות דתיות הרוצות להתגייס ומאוד עוזר במהלך הגיוס ובשיבוץ לתפקיד שבו אחפוץ.

אזרח111

New member
תשובה קצת יותר מועילה ....

זה מקום יותר מתאים לך - פורום מתגייסים. יש שם מאגרי מידע והמון אנשים שיודעים הרבה על מגוון תפקידים. כנסי לשם ותסתכלי בטאגליינס ובמאמרים, ותמצאי הרבה מידע מועיל. אפשר כמובן רק לרשום את השאלה שלך שם, סביר שיענו לך. אנחנו כבר שכחנו מה זה צבא

למעלה