ערב טוב

• פותח הנושא dgan
  • פורסם בתאריך

dgan

New member
ערב טוב

אני רואה כי ארינה עזבה את ניהול הפורום, כך שמאחלת לך הצלחה רבה בניהול הפורום המעניין הזה! ברצוני לשאול שתי שאלות... הראשונה קשורה ללימודים, האם אצליח לעמוד בעומס הלימודים, ולסיים אותם השנה, כך שישאר לי רק מבחן הגמר לסמסטר הבא... ושאלה שניה, אם אפשר, מתי אמצא ואכנס לקשר זוגי סוף סוף??? כבר די התייאשתי... בהצלחה בניהול הפורום דגנית (תאריך לידה 13/4/1974) תודה

F r i d a

New member
היי דגנית

תודה על האיחולים. בנוגע ללימודים - עבודה קשה, הסיכוי להצלחה הוא טוב, קלף הקיסרית מתאר הצלחה ואולי אפילו יותר ממה שאת מעיזה לצפות, את יכולה להצליח אבל קחי בחשבון שקלף עשרה מטות מתאר שאת כולך בעניין ולא יהיה לך זמן לדברים אחרים... מה שמחבר אותנו לשאלה השנייה שלך. הזוגיות מאוד חשובה, למרות שאת מאוד אינדיבידואלית. נראה שלמרות הרצון בקשר וזוגיות את עסוקה בדברים אחרים. את מאוד ברורה עם עצמך ויודעת בדיוק מה את מחפשת, אני מאמינה שאת גם תמצאי, האפשרות לקשר זוגי מופיעה מסוף השנה הנוכחית, את מחפשת קשר יציב ורציני ואין לך סבלנות וזמן לפלירטים, לקראת סוף השנה ובמהלך השנה הבאה את נמצאת בשלב של בנייה, מימוש וזה מופיע גם סביב התחום המקצועי וגם סביב זוגיות. בהצלחה

dgan

New member
היי פרידה, ערב טוב

תודה על תשובתך... ואכן אני באמת עסוקה עד מעל הראש וכולי בלימודים ובעבודה ואין זמן לכלום... אני לא כל כך בטוחה שאני ברורה עם עצמי ויודעת מה אני מחפשת... אני יותר יודעת מה אני לא מחפשת, ואני מרגישה שאני מחפשת הכל כולל את עצמי. כשאת מציינת סוף שנה - הכוונה לדצמבר??? (אצלי סוף שנה = חודש יוני, סיום הלימודים...) שוב תודה, ובהצלחה בניהול הפורום העמוס מאוד! דגנית

למעלה