זוגיות ורגישות יתר
נשמע שאת בתקופה רגישה מאוד בזמן זה, תחושה של מוצפות אני אתייחס תחילה לנושא הזוגיות - כאשר בודקים בית עפי' "מפת הכוכבים המעופפים" (בדיקה מקצועית) ישנם חיזוקים מסוים והפעלות אשר ניתן לערוך בבית. על גבי הרשת אוכל להמליץ לך רק על פי שנת הלידה שלך ובהתאמה המיקומים בבית, זא' שההמלצה הינה יותר אוניברסלית - עפי' שנת הלידה שלך את משתייכת לקבוצה המערבית והכיוונים המיטביים שלך הנם מערב, צפון מזרח, דרום מערב, צפון מערב הכיוון צפון מזרח הנו הכיון המקושר לרומנטיקה, זוגיות, מערכות יחסים - לכן בשלב הראשון לזהות את האזור הזה בבית, ובחדר שלך, לבדוק מה ממוקם שם, לארגן האזור (במידה ואינו מסודר), וניתן להציב שם סימבולים המסמלים בעיניך את סוג הזוגיות אותה את מבקשת למשוך לחייך. (מאמרים נוספים בנושא זוגיות ורומנטיקה את יכולה לקרוא ב
אתר שלי) עפי' שנת הלידה שלך ניתן למצוא גם אזור יותר ספציפי בבית, ואותו להפעיל אזור זה נמצא בין המעלות 352.5 -7.5 שבבית, שוב על ידי בדיקה ראשונית של אופי החדר הקיים באזור זה, (במידה ולא מדובר בשירותים, מקלחות וכד') ניתן להפעיל את האזור בעזרת סימבולים שונים המסמלים בעיניך את הזוגיות אותה את מעוניינת לזמן לחייך. לגבי התחושות אותן את מתארת בדקי את האזורים הנוספים שציינתי- בדקי מה קיים בסקטורים אלו, נסי לפנות אליהם בזמן עירות, ולפנות בזמן השינה לעבר אחד מן הכיוונים האלו. אם את מעוניינת להכנס לעומקה של מפתך את יכולה לפנות לקומונה החדשה של יואב בנושא אסטרולוגיה סינית, ולקבל נקודת מבט נוספת על מפתך. בדקי את אזורך ושתפי אותי במה מתקיים באזורים אלו ואיך ניתן להתקדם, יום נעים, דנה