ערב טוב

ערב טוב

ההיתי רוצה אם אפשר עצה בנוגע לזוגיות תאריך לידה 14-12-83 אני מרגישה תקיעות ובכלל לאחרונה חולשה כללית ועוד שאלה אצלי אלמנט המים מאוד חזק ולאחרונה זה מאוד מציק לי כי זה הפך אותי למאוד רגישה ופגיעה אם יש אפשרות למתן את זה בתודה מראש

דנה A

New member
ערב טוב סאנשיין

אני אענה לך בקרוב מתנצלת על העיכוב ערב טוב דנה

דנה A

New member
ערב טוב סאנשיין

אני רוצה שננסה לחדד את שאלתך - איזו עצה בנושא זוגיות - את מבקשת? מה את מבקשת שיקרה בחייך בנושא הזוגיות? לגבי שאלתך בנושא אלמנט המים שככ' חזק במפתך, (לא צירפת את השעה) את אומרת שלאחרונה זה מציק לך - מה מציק לך ? הידיעה שיש לך הרבה מים? עודף המים? כפילות החולדה במפתך? אלו מייצגים- חרדות, דאגות, פחדים, תחושת הישרדות, תנועתיות, חשש לנושא הקריירה, משיכה לנושאי מיסטיקה, רצינות, נטייה להעמקה וכו' הייתי רוצה שנחדד את שאלתך עמ' שאוכל להשיב לך באופן טוב יותר ערב טוב דנה

לדנה

נולדת בשעה 23,45 אנירוצה שתהיה זוגיות אני מרגישה רגישות יתר ,רגשנות, תחושה של הישרדות ופגיעות בקלות הרגשה של פלישה למרחב שלי ותלות רבה של אנשים בי למשל בנושא הקריירה עבודה שמאוד ר ציתי וחיכיתי לה והיא נראתה בעיני ההעבודה וכיום שאני עובדת בה אין לה תחושת של סיפוק ומיצוי עצמי ובכלל תחושה של חוסר מיצוי מעין התנפצות האשליות מקווה שהסברתי יותר טוב

דנה A

New member
זוגיות ורגישות יתר

נשמע שאת בתקופה רגישה מאוד בזמן זה, תחושה של מוצפות אני אתייחס תחילה לנושא הזוגיות - כאשר בודקים בית עפי' "מפת הכוכבים המעופפים" (בדיקה מקצועית) ישנם חיזוקים מסוים והפעלות אשר ניתן לערוך בבית. על גבי הרשת אוכל להמליץ לך רק על פי שנת הלידה שלך ובהתאמה המיקומים בבית, זא' שההמלצה הינה יותר אוניברסלית - עפי' שנת הלידה שלך את משתייכת לקבוצה המערבית והכיוונים המיטביים שלך הנם מערב, צפון מזרח, דרום מערב, צפון מערב הכיוון צפון מזרח הנו הכיון המקושר לרומנטיקה, זוגיות, מערכות יחסים - לכן בשלב הראשון לזהות את האזור הזה בבית, ובחדר שלך, לבדוק מה ממוקם שם, לארגן האזור (במידה ואינו מסודר), וניתן להציב שם סימבולים המסמלים בעיניך את סוג הזוגיות אותה את מבקשת למשוך לחייך. (מאמרים נוספים בנושא זוגיות ורומנטיקה את יכולה לקרוא באתר שלי) עפי' שנת הלידה שלך ניתן למצוא גם אזור יותר ספציפי בבית, ואותו להפעיל אזור זה נמצא בין המעלות 352.5 -7.5 שבבית, שוב על ידי בדיקה ראשונית של אופי החדר הקיים באזור זה, (במידה ולא מדובר בשירותים, מקלחות וכד') ניתן להפעיל את האזור בעזרת סימבולים שונים המסמלים בעיניך את הזוגיות אותה את מעוניינת לזמן לחייך. לגבי התחושות אותן את מתארת בדקי את האזורים הנוספים שציינתי- בדקי מה קיים בסקטורים אלו, נסי לפנות אליהם בזמן עירות, ולפנות בזמן השינה לעבר אחד מן הכיוונים האלו. אם את מעוניינת להכנס לעומקה של מפתך את יכולה לפנות לקומונה החדשה של יואב בנושא אסטרולוגיה סינית, ולקבל נקודת מבט נוספת על מפתך. בדקי את אזורך ושתפי אותי במה מתקיים באזורים אלו ואיך ניתן להתקדם, יום נעים, דנה

לדנה

תודה רבה על ההענות באזורים שציינת באמת יש קצת אי סדר מענין אותי מה גורם להצפת הרגישות שזה פתאום נהיה כי בחיים לא חשתי כך

דנה A

New member
אי סדר

האם באזורים אלה ישנם חדרים/חדרי שינה? נסי בשלב הראשון לארגן ולנקות קצת את האזור כמובן שאין זה מעלים את הרגישות, את ההצפה שאת חשה אך יתכן ויסייע באופן מסוים. לגבי הגורם לכך ישנם כמה אפשרויות היכולות להסביר זאת האחת הינה במפה של הבית "מפת הכוכבים המעופפים" תוך בדיקת הציר האנרגטי השנתי ואף החודשי ולבדוק את השפעתם עליך, השניה לבדוק באופן מעמיק את מפתך האישית המצב הנכון הינו הבדיקה המשולבת, שלרוב קיים קשר בינם. ערב טוב, דנה

למעלה