ערב טוב(=

ערב טוב(=

רציתי לדעת היכן הכי כדאי לעשות את הבחינה, מבחינת תנאים טכניים- תל אביב או חיפה. אני רוצה להירשם כבר למועד דצמבר, ולא יודעת מה המקום הנוח ביותר. תודה.

זה נורא תלוי..

גם בחיפה וגם בת"א יש כיתות עם כיסאות סטודנט (לא נוח) וכיתות עם שולחנות (הכי נוח) פשוט תלוי באיזה כיתה "דופקים" אותך

הבנתי. אוקיי. תודה.

רציתי להימנע מכיסאות סטודנטים, אבל כנראה שאין דרך. לילה מקסים ובהצלחה לכולם.

לאו דווקא../images/Emo71.gif

הבנתי מהמדריך שלי שבחיפה כמעט ואין כסאות סטודנטים, שיש ממש ממש מעט והסיכוי שתקבלי חדר עם כסאות כאלה הוא אפסי... מה גם שבאמת לא שמעתי על אף אחד שנפל על כסאות סטודנטים... אני לא יודעת מה עם תל אביב, אבל בחיפה ממש יש כמות אפסית של כאלה, הוציאו כמעט את כולם.

cheerios

New member
כסאות סטודנטים

עם כמה שזה פחות נוח, זה לא מה שישנה את הציון...

LookForAnswer

New member
לא מסכים איתך

נכון שיש פקטורים חזקים יותר (פיפי/רעש/רעב...) אבל לפחות לגבי, שולחן זה אומר להיבחן בסביבה דומה למה שהכנתי את עצמי בבית.

Ana Lyn Newkirk

New member
זה משנה את הציון ועוד איך!

גם אם זה לא עושה הבדל בין 500 ל-700, זה בהחלט משפיע.. כל ההתעסקות עם "איפה לשים את הדף תשובות והמחברת ברגעים שונים בזמן הבחינה" מבזבז זמן ומוציא מריכוז, פחות נוח לכתוב ועפרונות ומחקים כל הזמן מתגלגלים, את יושב מכווץ אז כל הגוף שלך לחוץ ואתה בOVER מתח. אין לך מקום לשים מים או דברי מאכל ואתה צריך לשים אותם על כיסא ליד וכל הזמן לקחת אותם ולהחזיר אותם לשם. כל זה מוציא אתכם מריכוז, מבזבז לכם זמן יקר (לי לדעתי זה בזבז במצטבר לפחות 3 דקות מהבחינה, ולפחות 3-4 שאלות שיכולתי לענות נכון) בלי כל קשר, זה גם עשה לי כאבי גב במשך יומיים אח"כ.. לא יכולתי להזיז ת'צוואר כמעט..

למעלה