ערב טוב

ע ו מ ר 4

New member
ערב טוב

מבקשת את עזרתכם... איך ...באיזה קו מגיעים מרכבת צפון לתל השומר?!

the gypsy

New member
קו 70 של דן

לצאת מהרכבת (נקראת היום מרכז ולא צפון) במעבר לכיוון הבורסה, לעבור את הכביש, מול הבורסה לקחת קו 70. מגיע עד לשער מחנה תל השומר (בצד של בקו"מ). אם המטרה הינה לשכת גיוס - ישנו אוטובוס פנימי בתל השומר הנוסע עד ללשכה.

מאקי

New member
קו 5 נוסע אל הים... סתאםםםם

זה שיר .. אני חושבת של יובל בנאי.. מה שלומו? למה ברגילה לשם?

ע ו מ ר 4

New member
ומאקי....

שלומו נהדר...ומה שלומכם? הוא בכלל לא כאן....נסע. אבל לא לשכוח יש לו אח שמחר בראיוןל..."שיפתח עלי שיפתח..."אז בדיוק הוא נוסע לתל השומר. ככה זה...מי שעושה הרבה בנים צפופים.

מאקי

New member
לא מאמינה.... באמת שעת השין??

לא יאמן.. היית צריכה לנוח. הנה כשנחת היגיע שעת הת' מעניין אצלך... אצלנו מומיה אחת בתור ילד... שקט שקט... שקט שקט.. נראה איך יהיה מחר. האנטביוטיקה עושה פלאים. תגידי לו שישתה הרבה.....

ע ו מ ר 4

New member
מאקייייייייייייייייייייייייייייי

מודה כאן...מול כל העם שלקח לי כמה פעמים לקרוא ולהביןןןןןןןןןןןןןן אז או שממש...... או שרק ממש מאוחר... אבל מצא לי חן. כן. שעת השין.......ממש קרבה....אבל ממש. ממש. אמרתי לך שאני צריכה שיחה אצל האילתית? ועדיף שזה יקרה שנייה לפני בוא החורף.

מאקי

New member
חומד... הנט מלאה באלה שלוקח להם

להבין אותי... זה אני זה לא את.. אבל היה לי ברורררררררררררר שאת דווקא תביני לאלתר. נשיקות ותשמרי על היפיפיה הנרדמת. מצאתם צהוב או ירוק??? ואצלנו התחילו ללמוד פיזיקה... שתודי שזה מעניין.... ומה שואל אותי מיצי...?????? .." אימוש תסבירי לי למה בדיוק אזדקק בחיי ללימודי הפיזיקה?".......... אז הזברתי והסברתי... כלים שלובים... ועוד כל מיני שזכרתי מגילו.. .. מעניין אם שכנעתי אותו או לא. נראה לי פיזיקה יועיל לו מאוד.. אם לא בחטיבה הנוכחית אז בחטיבה הבאה הבאה ... נכון סמדר??? ליל מנוחה. סגרתי מדפים מאקי.

מאקי אני מציעה תשלחי אותו לשאול

את אבא שלו למה כדאי ללמוד פיזיקה. נראה לי שהוא יכול להסביר לו כמה מילים על פיזיות.......

מאקי הבן שלי קינא ב י' וגם

הגולנצ'יק שלי קיבל מקרה עין. בילינו במיון היה כיף קיבל ג' סובל המסכן והועבר לטיפול של האמא שלו. אולי נעשה חדר חולים ביחד? נעשה משמרות

מאקי

New member
את תעשי פנה קוטה. ואני מאקי.

טוב??????? ושלי פטר אותי ... רוצה שקט. בחיי אז מחר הבטחתי עד הצהרים להתאייד ממנו. שיהיה בריא הגולנציק... ומה זה מקרה עין? דלקת שעורה? ואמא זה תמיד כיף כי זה אומר בית.

מאקי

New member
ואז כשיהיה בריא.... יוכל לראות

בבירור... את כל המועמדים בעזה. ורפואה שלמה. אם בא לך משמרות תודיעי. אני פנויה בשעות הפנאי כידוע.

סמדר בנ

New member
אם הצלחתי להבין משהו

מבין הקודים שלכן, אז בהצלחה לבן בראיון לצנחנים (כן, זה זה?)

ע ו מ ר 4

New member
בוקר טוב

ותודה בעבור הברכות להצלחה. כן....זה כמעט זה ומקווה שיצליח לו.הוא כלכך רוצה. לכל הילדים המושבתים כעת מתעסוקה מבצעית.......החלמה. ולחברה ברגילות...תהנו באשר הנכם.

רותם351

New member
בוקר טוב, עומר,../images/Emo42.gif

עד שראיתי את ההודעה שלך כבר ענו לך. ...לפני מספר שנים הייתי צריכה להגיע לאפעל. לקחתי אוטובוס עד תל השומר. שמונה בבוקר...האוטובוס עוצר בפתח הבקו"ם(ואני הנוסעת היחידה) ואני פורצת בצחוק. הנהג המום. מה קרה? לא האמנתי למראה עיני. 25 שנה והמקום לא השתנה כהוא זה! הזמן שם כאילו עצר מלכת, גם אם היו מצניחים אותי מאיפשהו באמצע הלילה לשם הייתי מזהה את הבקו"ם.

oshiko

New member
לאור הכירותי את הנוהלים ...

וקצת את היסטוריית הגיבושים של עומר # 2, אני מניח שמדובר בראיון ליחידת העופות של הבן של אילתית (אי אפשר לעבוד על אדון מינהל
)

nuky1

New member
מה פותחים פה צאפרי?../images/Emo6.gif

שירגישו טוב כל הבנים ותפנקו אותם קצת אבל לא יותר מדי.

למעלה