ערב טוב

magy

New member
שבת שלום דליה............../images/Emo39.gif

שבי איתנו. אנחנו במקלט............

דליה121

New member
ברוכה הנמצאת

תודה על התגובה כי אני פעם ראשונה באתר ובפורום ודי "דינוזאור" בענייני מחשבים.... שבת שלום נעימה וקרירה לך בהרים ! (אילו הרים?- צפון/דרום/מרכז?)

בוקר טוב, דליה וכולם... ../images/Emo42.gif

דליה, ודאי שמעת את הסיפור על שמר'ל שלחש לחברו הטוב יענק'ל: - מדברים על אשתך. - מה מדברים? - מדברים דברים לא טובים. - נו, תגיד כבר, שמר'ל. גלה לי. - אומרים שאשתך שכבה עם כל העיר. - איזו עיר? - העיר השכנה: קראסאוויצה. - פחחחח, שטויות, שמר'ל. קראסאוויצה? מקסימום עיירה. * אצלנו, דליה, כל הר הוא לא ממש הר, מקסימום גבעה... שיהיה לך בוקר שקט ונעים.

magy

New member
מהגג לא רואים כלום......כל כך שקט

לא עשן ולא אש......רק אובך על הקריות עד חיפה ובכל זאת ברדיו מודיעים על כמה קריות פגועות הפעם היה מטח רציני.....הבומים הדביקו את השכנים לקיר.......... אבל הבנין שלם...... אחותי שוב אורזת את כולם ונוסעת למרכז...... אצל הבת שלה ניפוץ חלונות......... אחותי רצתה לחטוף אותי לתל אביב........ אבל נורא מוקדם להתחיל להתלבש ולהתאפר ולהכין מזוודה........... אז אני נשארת פה בינתיים..........
היא לא מקנאה בי שאני נשארת אני עוד יותר, לא מקנאה בה......שהיא נוסעת (בלי פרטים אישים) וכולם מאושרים........................... לתפארת מדינת ישראל............... למה דווקא בשבת???????????? ומוקדם בבוקר........?

בלסימה

New member
../images/Emo23.gifאיתך מגי,

אולי באמת כדאי לך לחשוב על כמה ימי התרגעות במרכז, הבעיה שאיני לא בטוחה ששם יותר בטוח, אז עדיף יותר דרומה? או אולי הכי עדיף להשאר בבית, אני באמת כבר מבולבלת מהמצב, נראה מה יהיה בהמשך? בפעם האלף מאחלת לכולנו שקט שלווה ושלום בחלום. הפכתי לפסימית, אני יודעת.

מגי אצל

אני פה בדרך למרכז.....לנשום קצת אויר ובעיקר לראות את הבן ואשתו מי שבמרכז ורוצה לפגוש אותי, לשלוח מסר למגי.,.ואראה כשאגיע לשם. אני פנויה להצעות......חחחחחח

בלסימה

New member
מאגי אנ מבינה שכן,אני ביום ראשון

גם עוברת למרכז, נסי להרגע קצת יקירתי,

צהרים טובים לכולם../images/Emo24.gif

1. לא יכולה להכינס למחשב...לפורום..נימצא בחדר ה"פליטים"...
2. מארחת אנשים מהצפון..ביום עובדת וכשחוזרת גם הם פה..
3. ויש לי היום רק מחשב אחד...בחדרם...
4. חלילה ...לא מתלוננת רק מסבירה את העדרי מפה.כעת הלכו לים ...נכנסתי לומר שלום
5. לכל הצפונים פה,תחזיקו מעמד.ואם יוצא לכם אפילו ליום יומיים צאו למרכז או הדרום.החברה כמוכם ממלאים בטריות...מומלץ 6. אגב,בנושא עשייה למען הצפונים ...בסופו של דבר נראה לי שאני עושה הכי טוב ארוח הצפוניים("פליטים") 7. גיליתי שיש עודף עשייה והבאת מיצרכים,חסרים רק מתנדבים שיעברו מבית לבית ואני לא מתאימה לכך...

בלסימה

New member
כל הכבוד לך,פנינת המישור.

את ניפלאה ונדיבה מאד, כל ישראל ערבים זה לזה. את מממשת מיצווה ענקית, תבורכי

למעלה