ערב טוב

odede121

New member
ערב טוב

היי ערב טוב אני מחפש להוריד שירים של פריד אל אטרש או מוחמד עבד אלוהב מי שיכול להגיד לי מה הם השירים המפורסמים שלו או של זמר מצרי אחר בתודה מראש

א ש ר ת

New member
odede121 שלום , לזמר פריד אלאטרש

שירים רבים וגם מפורסמים אביא לך מספר קטן מהם: 1- يا زهرة في خيالي ( יא זהרתן פי ח'יאלי) 2- الربيع (אלרביע) 3- وياك (וויאכ) 4- حكاية غرام ( חכאית ע'ראם) 5- نورا (נורה) ועוד.... עבד אלוהאב : 1- حكيم عيون (חכים עיון ) 2- النهر الخالد ( אלנהר אלח'אלד) 3-كليوبترا (כליובתרה - קליופטרה) 4- الجندول ( אלג'ונדול ) 5- يا ورد من يشتريك ( יא ורד מן ישתריכ) וכו..... יש זמר מצרי נוסף : עבד אלחלים חאפז 1- فاتت جنبنا ( פאתת גנבנא) 2- رسالة من تحت الماء ( רסאלה מן תחת אלמאא) 3- قارئة الفنجان (קאראת אלפנג'אן) 4- بتلوموني ليه ( בתלומוני ליה) בברכה אשרת

אשרת יקרה! יש לך לינק של פריד|גיטרה

הכונה אם יש לך לינק שמקשר עם השירים של פריד- בלי הורדות ששם אפשר לשמוע את השירים שלו - בתודה מראש - איילין

א ש ר ת

New member
שלום איילין123

אני שומעת דרך אתרים ערביים כל הזמרים שאני אוהבת אבל אני לא יודעת איך מקשרים.הכי טוב כנסי ל GOOGLE וכתבי את שם הזמר פריד אלאטרש ושם תמצאי הרבה אתרים . מקווה שעזרתי בברכה אשרת

אשרת- לא מצאתי בגוגול../images/Emo168.gif

קישורים שאוכל משם לשמוע שירים של פריד, רק כתבות על חיו, אני חושבת שלסאנשיין יש אודה לה מאד אם תשלח קישור- בתודה איילין

סועד

New member
מה נג'את אל צ'אריה? פיירוז

יש עוד זמרים קלסיים, אך יש גם זמרים עכשוויים נפלאים. בברכה סועד.

א ש ר ת

New member
בהחלט יש עוד זמרים וזמרות נפלאים

אך קשה למנות את כולם , אבל בכל זאת אנסה להביא כמה: שאדיה, פאיזה אחמד , ורדה , אום כולת'ום ועוד... יש חדשים כמו אנע'אם, עמר דיאב . לבנונים כמו פירוז,נאנסי עג'רם, מאג'דה אלרומי, דיאנא חדאד, איהאב תופיק ,שירין ועוד... בברכה אשרת

DORIY1

New member
שירים

תיכנסו לאתר "SAWARI" ותמצאו את כל מבוקשכם .אם זה לא מספיק תגידו כי יש עוד. בהצלחה

למעלה