ערב טוב

שרון653

New member
ערב טוב

כתבתי פה פעם אחד ולא ממש זכיתי לתגובות אני מקווה שהפעם אני יקבל ליותר תגובות והשיר הזה שאני מפרסם כרגע יהיה יותר מוצלח... כתמי גשם אפורים בשמים שלוליות משקפות את החיים בעיניים העיר לא מוערת שעתיים עם מטריות ביד עוברים אנשים הבטון אפור מתחת לרגליים ידיי הם כנפיים ידיי הם דפים נפתחות בפנייך מספרות על החיים רציתי להסתתר בידייך לברוח מצער של עולם בין זרועותיך הכול שונה והכול מוזר עולם הפך להיות זר בלעדייך הזמן עובר לאט חדר מוער מאט שומעת את צעדך השמים אפורים ואין לי שקט בלעדייך בחיים.

אני חייבת לשאול...

את/ה בן או בת? (סליחה על חוסר הטקאט, הכתיבה פשוט מתייחסת אלייך בגוף ראשון לעיתים כזכר ולעיתים כנקבה וזה קצת מתסכל אותו, אם זה מכוון אז סליחה.) ובקשר לשיר, החריזה מרגישה קצת מאולצת ולא ממש נכונה, יש שגיאות כתיב ודיקדוק. אבל חוץ מהדברים הטכניים הקטנים האלה שמדברים עליהם בשיעורי ספרות, יש לך פוטניאצל, אני מאמינה שהשיר מעביר את האווירה שרצית להעביר.

שרון653

New member
בכייף!

אני טראנסית. ולגבי השגיאות זה בגלל שיש לי דיסלקציה וירטואלית קלילה...

הומ,

תודה על ההבהרה, וסליחה על חוסר הטאקט שוב. =]. ובקשר לדיסלקציה, אני ממליצה על למצוא לך "בטא", מישהו שיקרה את הדברים שלך לפני שאת מפרסמת ויתקן שגיאות קטנות שכאלו, ואם אין מישהו שאפשר לבטוח בו, לעבור בורד כמה פעמים לפני שמפרסמים ולקרוא שוב ושוב. שגיאות יכולות באמת להרוס יצירה, לפעמים. :p ועכשיו, עוד שאלה חסרת טאקט אבל זאת על מנת למנוע אי-הבנה ומבוכה בעתיד, להתייחס אלייך בלשון זכר או נקבה?

למעלה