ערב טוב

ערב טוב

אבקש ךהעיווץ עמכם לגבי כתב ידי לגבי זוגיות וקריריה ואם אפשר מה את ם מסיקים מכתב ידי

דבר שצד את עיני:

העיסוק האידיאלי עבורך אמור לתת מענה שמאזן בין הצד הרגשי לפרקטי, כלומר, אתה זקוק לעיסוק שתוכל להתחבר אליו, שתאהב ותהנה ממנו ומהקשר עפ קבוצה כלבבך, ומנגד, אתה ער ומחשיב את היתרונות המעשיים פרקטיים על כן העיסוק צריך גם להיות ריווחי ועם אופציה לקידום כלכלי. שילוב כזה יוכל לספק ולחבר אותך לתקופה ממושכת, היעדרו של אחד המרכיבים יפגע בכך וייצור חוסר שקט. רשמי בוקר בלבד ואין לייחס לאמור משקל יתר.

ערב טוב

קודם כל היני אישה וברצוני לציין שהאבחון שלך באמת יוצא מין הכלל השאלה איך עושים את האיזון??????? אני כל הזמן במחשבות בנוסף אני אשלח דף נוסף כדי שתוכלו לנתח יותר לעומק אהה ועוד דבר יש לי התלבטות לגבי לימודים אם כדי להתחיל ללמוד בברכת שבוע טוב[

shon86

New member
ראשית צריך לשלוח דף מצולם סרוק

באופן מלא כדי שבכל זאת כמו החבריםפה נוכללהתייחס לכתב באופן סביר סרקת חלק מהדף . עכשיו מה מבולט בכתב הוא - בהקשר באליו ביקשת התיחסות כמובן זוגיות וקשרים בעיית ההמנעות - הכתב שלך הוא כתב שיש בו שתי נטיות פסיכלוגיות מנוגדות הרצון להביע רגשות ומחסום העצירה שלהן באופן שנלחם ברגשות האלה על ידי ריסון הקצב והרצונות שלך לבוא לידי ביטוי זה יכול להביא להרבה פנטזיות על מעט מציאות - אמנם יש התפרצות של הדחפים הליבידנים אבל הכל מורכע כלפי מעלה שזה יותר עולם של אפשרויות דימיונותפנטזיות משהו עוצר את המימוש אתה למעשה עוצר את עצמך מהלכנס לדברים ולחוות אותם את מעדיף להשאר עם אידיאלים בכלל בקשר עם אנשים אבל באופן ספציפי בזוגיות לזה יש הרבה יותר עומק אבל עד כאן זו הכיוון צריךלא לפחד להביע את הרצונות ולחוות כולל אכזבות תגלה את עצמך דרך האחר/ת בהצלחה

למעלה