ערב טוב.....

ishabtai

New member
ערב טוב.....

שלום לכל חברי הפורופ . לפני כמה חודשים הבאתי חמוס ממש חמוד ממש נחמד ושאני ממש אוהב ומאז גיליתי את הפורום הזה וממש כיף ונחמד לגלות שאני לא לבד בעניין ושיש הרבה אנשים פה שיכולים לתרום ולהעשיר קצת הידע הבאמת דל שהיה לי על החיה המקסימה... זאת ההודעה הראשונה שאני כותב פה ופשוט מעניין אותי לדעת כמה חשוב לגאושו הקטן שיהיה לו יצור דומה מדי פעם או אפילו תמיד כי בכל משחק עם בני אדם הוא נחמד אבל עד כמה באמת אדם יכול להבין אותו.... להביא עוד חמוס לא ממש בא בחשבון אבל יש פה אנשים שבאמת מפגישים בין חמוסים סתם שישחקו וכדומה? :)

מעייניT

New member
ברוכים הבאים

ברוכים הבאים!
שמי מעיין בת 13.7 יש לי חמוס ושמו צ'ולי וכן עושים פה לפעמים מפגשים

skarlet ohara

New member
היי היי.

לדעתי אין לחמוסים צורך אחד בשני, אולי אלה שמגדלים כמה יעידו אחרת, אבל מוסי שלי מסתדר לא רע לבדו. הוא היה בשני מפגשי חמוסים- אחד המוני של שישה חמוסים נדמה לי וכולם הלכו שם מלא מכות ושרר ריח נוראי של שחרורים... מפגש שני שהיה לו היה עם חמוס אחד- מאייקי. מוסי לא בדיוק הבין מה זו החיה ההזויה הזו שעומדת מולו, הם די נמנעו אחד מהשני, או שניסו להתגושש אבל זוג ההורים הדאגנים, של מוסי ושל מאייקי מיד הפרידו ביניהם. לדעתי מפגש חמוסים זה אחלה התנסות, גם לבעלים שיכולים ללמוד ולהשוות את הגידול של החמוסים שלהם אחד עם השני ולחמוסים עצמם, שילמדו להתרגל לחיות אחרות. אני אישית, מעדיפה שהחמוס שלי ימצא חברים בקרב חמוסים אחרים ויתעמת איתם כבר יש עימות- ככה הוא ישתפר את ביצועיו, את הביטחון שלו, ללא חשש ממחלות (החמוסים של רובנו מחוסנים) מאשר שיתאמן על חתולי רחוב שהם לא מחוסנים ועלולים להעביר מחלות.

Lovable Stray

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo13.gif

חמוסים הם באמת מאוד חברותיים ונהנים מחברת בני מינם (מה לעשות, יש דברים שאדם לא יכול לעשות עם חמוס) אבל בשביל זה הם צריכים לחיות יחד ולבנות הררכיה - כלומר לפני שהם הופכים לחברים הם צריכים לקבוע מי הבוס. בגלל זה גם מפגשים לא תמיד עוברים בהצלחה. אם להגיד את האמת, אני מרחמת על החמוס היחיד שלי כי אני רואה איך חמוסים שגרים עם חמוסים אחרים מעבירים הרבה שעות במשחק והוא... ישן ומסתובב בעיקר, מחפש עם מה לשחק אבל בעקרון רואים שמשעמם לו לבד. בגלל זה אם הייתי צריכה לבחור שוב הייתי מאמצת זוג או בכלל לא.

לא נראה לי שג'וני שלי מרגיש בודד

אני משחקת איתו כמה שאני רק יכולה,ולונה הכלבה שלי לא מפסיקה לשחק איתו. אם תקדיש לו תשומת לב הוא לא ירגיש בדד

chatulika

New member
../images/Emo57.gif

אנוכי וענת מחזיקות ביננו 4 חמוסות , 2 אחיות ו2 לא. המפגשים הראשוניים היו מאוד קשים - מדובר בשבועות של מריבות ,צווחות ונשיכות (שלא לדבר על הריח). אבל אחרי תקופת ההסתגלות אין דבר שמהנה אותי יותר מהמפגשים הללו, המרדפים , הצחקוקים ואפילו המכות בכאילו. בכל מקרה אני ממליצה על להחזיק לפחות שני חמוסים ואם אי אפשר - אז למצוא להם חברים למשחק , זה כיף להם וזה כיף גם לנו.

skarlet ohara

New member
אני לא בטוחה שזה יצליח אם הם יפגשו

בתדירות נמוכה, ומבחינתי גם פעם בשבוע זה תדירות נמוכה. דעתך?

chatulika

New member
../images/Emo58.gif

פעם בשבוע זה בסדר גמור,אבל הייתי ממליצה לקיים את המפגשים הראשונים מחוץ לבית- גינה ציבורית אולי....

למעלה