ערב טוב

ערב טוב

פעם... הייתי מעשנת הרבה ואז הכרתי את בן זוגי, ששונא אבל ממש ממש שונא סיגריות והורדתי את כמות הסיגריות ל3-4 ליום. אבל עדיין, הריח מאוד הפריע לו..... ועכשיו, אני גם את ה3-4 סיגריות לא מעשנת וההרגשה נהדרת! הפחד שלי זה להשמין, אז אני במקביל עושה ספורט וקיצצתי את כמות האוכל במחצית - נראה אם זה יעבוד במקרה ראיתי את הפורום הזה, טוב לדעת שאתם כאן שבת שלום

../images/Emo140.gif תודה

שבת שלום גם לך האם אתה מכיר מקרים בהם גם הייתה הפסקת עישון וגם ירידה במשקל? מה הסיכויים לכך- בכל מקרה לחזור לעשן לא בא בחשבון.

חלום מוזר היה לי הבוקר

אחרי שהכנתי כריך לילד, חזרתי לישון וחלמתי שאני מעשנת (טפו טפו)... ובחלום אני רואה את עצמי מדליקה סיגריה, מקרבת אותה אל הפה, ואז, אני קולטת מה שאני עושה וזורקת את הסיגריה. והכי קטע..... במציאות ממש לא בא לי לעשן. היינו היום במסיבת ברית, והיה שם זוג נחמד שהדליקו סיגריות, הסתכלתי עליהם ואמרתי לעצמי בלב... איזה מזל שאני הפסקתי עם זה. שבת שלום לכם

לגבי השאלה

ירידה במשקל אפשרית כל עוד אנו אוכלים מסודר ולא מופרז ובמקביל מבצעים פעילות גופנית 3-4 פעמים בשבוע.יפה לשמוע ממך שאת מתחילה לראות את עצמך בעבר השני של המתרס .תראי איזה כח יש להרגל שהוא מנסה להתקיים גם בחלום.בסוף ההרגל המגונה יכנע ויפנה את מקומו.בהצלחה דרור

הפסקת העישון והשמנה

כל הסיפור של ההשמנה עקב הפסקת העישון התחיל ממש לצאת ממידותיו. החומרים שבסיגריה אומנם מאיצים את חילוף החומרים אבל במידה מצומצמת מאוד. הסיבות האמיתית שבגללה אנשים משמינים עם הפסקת העישון הן: 1. הסיגריה מדכאת תיאבון ולכן אכלנו פחות 2. כשמפסיקים לעשן אוכלים הרבה "תחליפי" סיגריות שהם גם מהמאכלים המשמינים ביותר: גרעינים, אגוזים, סוכריות ועוד ועוד.. בעבר כשניסיתי להפסיק באמת עליתי במשקל מאוד (ואחרי זה עוד נשברתי וחזרתי לעשן...
) כרגע אני בתהליך גמילה ובמקביל סידרתי את התפריט שלי כמו שצריך וגם אני עוסקת בפעילות גופנית כך שאני גם לא מעשנת וגם יורדת במשקל. הכל טלוי באיזו שיטה אתם דוגלים

ק ר ח

New member
יו שימי לב אליי

אז אני במקביל עושה ספורט וקיצצתי את כמות האוכל במחצית - זה לא טוב,אם את עושה ספורט דווקא צריך לאכול יותר,כדי שזה יעבוד,או לפחות לא לקצץ

למעלה