ערב טוב

mel86

New member
ערב טוב

שלום... לא יוצא לי לכתוב הרבה כאן כי יש סביבי תמיד אנשים ודבר אחרון שאני רוצה שיקרה זה שהם יראו שאני במשבר וחלשה. אני!!! הרי כולם חושבים שאני חזקה ואופטימית ואף פעם לא מתבכיינת!!! חחח רק שהם לא יודעים כמה אני בוכה כשאני לבד, ואפילו אם אני לא בוכה כואב לי איפשהו באזור הלב לא כאב פיזי של ממש אבל כואב לא פחות. כאילו איזה משהו תופס אותי מבפנים ולא נותן לי לנשום. אני מטופלת על ידי פסיכיאטר בצבא ( לא הייתי קוראת לזה טיפול ) והיום הייתי אצלו. הוא כל מפגש שלנו רושם לי אותן תרופות וכל פעם מגדיל מינון. אספר לכן סוד- אני לא לוקחת אותן כי אני לא חושבת שזה יעזור. הבעיות שלי יותר מדי מציאותיות והן לא רק בראש שלי לכן לדעתי התרופות מיותרות כאן.המצב בבית החמיר אז אני בכלל התפרקתי על ידו ובכיתי לו כמו תינוקת. באמת לפעמים אני פשוט רוצה להיעלם לאנשהו ולא לחזור לכאן לעולם. נמאס לי מבעיות. אני רק מצליחה איכשהו לצאת מצרה אחת וישר באה צרה אחרת. כבר מזמן שלא חייכתי ולא צחקתי, טוב מה אני רוצה הרי כבר מזמן לא קרה שום דבר משמח. אני רק מקווה שמחר יהיה יום יותר טוב מהיום ושאולי יקרה משהו שיגרום לי לחייך. אמן!!!!

../images/Emo24.gifתהיי חזקה!

את האדם היחיד שיכול להעלות את עצמך למעלה! תהיי חזקה תמיד.... ואם את צריכה משהו...אולי איזה חבילה אשמח לשלוח לך אם תהיה לי כתובת!

mel86

New member
אני כל כך שמחה שאת עונה לי...

אני שמחה שמקשיבים לי כי ה בדרך כלל לא קורה. חסרים לי מאוד אנשים שיבינו אותי. חבל שלא יוצא לי לדבר איתכן פנים מול פנים. אני אפילו מרגישה לא נעים, הרי לכולכן כאן יש בעיות אולי אפילו הרבה יותר רציניות משלי ועדיין יש בך ובבנות אחרות כוח לענות ולעודד ואני רק בוכה ורק מספרת על הכאב שלי, לא מצליחה לעודד אף אחת, פשוט עכשיו אני במצב שאין בי כוחות נפש לכלום פשוט לכלום.

Darkmatter

New member
היי מל ../images/Emo13.gif

היה עצוב לי מאוד לקרוא את כל מה שכתבת. עצוב לי שאין אנשים שאת יכולה לשתף אותם ולהראות להם כמה כואב לך. ולנו אין "בעיות רציניות יותר". :) לכולן יש בעיות כאלו או אחרות, והכאב שבהן הוא כואב באותה רמה. וכרגע עוברת עליך תקופה קשה מאוד. גם כל מה שסיפרת על אמך מאוד מכאיב. וזה בסדר והגיוני שכרגע אין לך כוחות לעודד כי את בעצמך חסרת כוחות. אני באמת מבינה את כאבך. ועצוב לי לשמוע שאת מרגישה ככה. אבל... יהיה יותר טוב. תני לזה זמן... תראי שיהיה יותר טוב. ובקשר לכדורים, הם מאוד מאוד עוזרים. מנסיון, אני ממליצה לך לתת לזה צ'אנס. אחרי הכל, אין ממש מה להפסיד, לא? ואנחנו פה בשבילך... שולחת לך
ענקי!!! ואם את רוצה לראות אותנו, את מוזמנת למפגש ביום חמישי הבא!!! אני אשמח אם תבואי!!! וגם כל הבנות אחלה ומאוד מבינות!!
יהיה כיף!
איתך...

היי מל.

צר לי לשמוע שרע לך כל כך. אני מבקשת ממך להרגיש חופשיה לגמרי להיכנס לפרוק כאן. אין כאן שום חובה לייעץ ולתמוך באופן שווה להתייעצות. כל אחת מבטאת כאן את מה שנכון לה באותו רגע. לעתים את יותר נזקקת לתמיכה, ולעתים את יותר בקטע של עזרה לאחרים, וזה גם בדר אם את תמיד רק נתמכת, או תמיד רק תומכת - אין חוקים. הכל לגיטימי, ואין צורך להתנצל ב כ ל ל. אנחנו כאן בשבילך. [גם אם לוקח לפעמים קצת זמן להגיב...] בקשר לטיפול - קודם כל, למיטב ידיעתי מטרת התרופות הן לא רק לטפל במצבים פסיכוטיים, אלא גם להרגיע באופן כללי, בצורה שתאפשר לך מתוך הרגיעות להגיע ביתר קלות אל המשאבים שלך. יחד עם זאת, כמו אדומה, גם אני מתרשמת שמה שנחוץ לך יותר או בנוסף הוא שיחות. אני כבר לא זוכרת או לא יודעת אם יש בצבא אופציה של טיפול פסיכולוגי [ואני לא מתכוונת לשיחה עם קצינת הת"ש...]. אם כן - כדאי לפנות. אם לא, אולי כדאי לחשוב על פניה למישהו במסגרת אזרחית. אינני יודעת מה מצבך הכלכלי, אולי אפשר לרתום מישהו מהמשפחה לעזרה? לדעתי שווה לנסות. אנא המשיכי ועדכני אותנו לגבי הרגשתך.

מיקימק

New member
הי מל

רק רציתי להגיד שאני מקווה שיהיה קל יותר בקרוב. ואני ממליצה לך לקחת את התרופות, הן אמנם לא ישנו את המצב מסביבך, אבל אני חושבת שהן יעזרו לך להתמודד טוב יותר

אדומה2

New member
היי מל

בעיות מציאותיות לא אומרות שזה נכון לא להיעזר כשצריך בתרופות פסיכיאטריות, בעיקר במינון נמוך יותר, מפני שכפי שמיקמק אמרה- זה יכול רק לעזור לך להתמודד יותר טוב. ומעבר לזה, האם חשבת על טיפול עם פסיכולוג? ארוך טווח? טיפול טוב ונכון יכול לעזור לך להגיע למצב בו יהיו לך מספיק כלים להתמודד עם חייך כפי שהם, ולהגיע למקום יותר טוב עם עצמך- ממש כפי שקרה לי כשאני הייתי מטופלת, סיימתי טיפול ארוך בן 5.5 שנים ממש לפני חודשיים. אז אולי זה יוכל לעזור גם לך? ונשמח אם תחלקי איתנו חלק מהדברים שכל כך מקשים עלייך, עדיף כמה שפחות לשמור בבטן.

למעלה