ערב טוב

ערב טוב

היום הוצגה רשימת קדימה.. הכל כל כך מוזר... איך נבחרים אנשים לכנסת.. מחר יסביר להם צחי הנגבי מהי דמוקרטיה... האיש הנכון במקום הנכון.... מבלי להביע כל דעה פוליטית לי כל הסיפור מוזר...

אני לא מופתע

אתה לא יכול לצפות שמפלגה חדשה תעשה פריימריז,בלי שיש לה מוסדות בכלל. אילו זה היה משהו קיקיוני,אף אחד לא היה קופייץ.כל מפלגה חדשה מתחילה ככה. אבל כששליש מהציבור,לפי הסקרים נוהה אחרי העדר הזה-זה מאד מאד מדאיג.

קדימה זאת בעצם פרס.

אולמרט הוא רק משרת. קודם הוא היה המשרת האישי של שרון עכשיו הגורו החדש שלו זה פרס. אישית לעולם לא אצביע למפלגה שפרס הוא מעצב המדיניות שלה ורוני בראון חבר בה.

טלי06

New member
כשארבעה מיליארד זבובים הולכים לחרא

זה אומר שזה טוב?!?

shy-1

New member
איני מתכונן להתווכח עם מומחיותך,

אבל אם 4 מליארד זבובים הולכים לחרא(מה קרה, הפסיקו לעוף), זה כן סימן שהחרא טוב להם!

shy-1

New member
הגיוני, מרוב שהסתובבת עם אנשי ימין,

איבדת כל ציפיות הגונות. אני מבין אותך ולא כועס עליך.

בהתחלה היא חשבה שהיא מדברת

לבן אנוש. אחר כך כשהתברר לה שאתה זבוב היא הסכימה איתך שחרא טוב לך. מה קשה לך להבין כאן?

הסעיף מתחיל להשתחרר?

שינוי הניק לא יעזור לך.איך אומרים? גם כשמכסים ערימת חרא בזהב, הריח נשאר. הפנימי.

תחליטי כבר, זיקית. זכר? נקבה? ../images/Emo6.gif

למה החלפת את הניק? זיהמת כבר כל כך הרבה שמות. לא חאראם?בסוף הרי ממילא זורקים אותך מכל פורום, אז למה להתאמץ כל כך?

shy-1

New member
עזוב. בררתי ב'תפוז', הסמל ../images/Emo45.gif נוצר

עבור גאיה111/נילישש/טלי06/ויש סבורים גם דנה 1233, מאחר ומדובר בעוגת דעות ימנית, היא אינה מסוגלת להתבטא לבד, ולכן מאשרת את דברי אלו מהם היודעים לכתוב.

shy-1

New member
מה שיפה קיויתי, שאצלך אין ניסים,

מיום ליום אתה דומה יותר לטלי06, ומה שעצוב(כן גם לי), שאתה מתגאה בזה.

האמת שבינתיים חצי עם הולך

לבחור בהם רק בסקרים. ואנחנו יודעים מה אמרו הסקרים ב96 ואנחנו יודעים מה אמרו הסקרים שהפת,ח ינצח בגדול. אותי שאלו למשל בטלפון מסקר מינה צמח במי אני תומך ואמרתי כמובן שאני תומך בקדימה רק בשביל הסקר כמובן שאין סיכוי בעולם שאתן את הקול שלי לפרס לחיים רמון לדליה איציק לשיט רית ולציפי לבני.

למעלה