ערב טוב

ady18

Well-known member
ערב טוב

מה שלומך יעלי איך עבר היום הגשום הזה ואיך עברה אסיפת ההורים והשתלמות בברכת ערב מוצלח

ayeletba

New member
ערב טוב לכולם - מה נשמע?

פצחתי היום בדיאטה (מחר אכנס ל"טראנס" רציני יותר) - אחרי ש..התרבתה כמות האנשים שמאחלת לי מזל טוב על הריון - ואני בכלל לא בהריון..
- ..אני אוכלת.. ועליתי חמישה ק"ג מעיקים שהתרכזו לי "דווקא" בבטן.. אז היום שינסתי מותניים (אחרי שקיבלתי עוד "מזלטוב" מיותר כזה אחה"צ שכבר גרם לי לבכי היסטרי לחלוטין) - הכנתי לי תכנית הרזיה והחלטתי גם לחזור להתעמל - מה שהפסקתי לארבעה חודשים וכנראה זה מה שגרם ל"משבר" של הבטן שלי שפעם היתה קצת שרירית והיום הפכה לדמויית בלון.. יצא ארוך..

ayeletba

New member
לרגל ה"מבצע" הכנתי מרק מעולה ../images/Emo45.gif

מירקות שהיו לי בבית - יצא
. תיכף מתכון.

בהצלחה!!! אני כ"כ מבינה אותך..

אני בשומרי משקל.. ולצערי השבוע נראה לי שקצת חיפפתי. באסה. מחר יש לי יום להציל את השבוע הזה- אני אוכל רק "דיאטה".

ayeletba

New member
תודה לכל התומכות המקסימות ../images/Emo25.gif

ובהצלחה לכל מי שבדיאטה - מלחמת עולם ממש..

דנייאלה

New member
איילת, אני כל לילה בדיאטה

או לפחות מחליטה להתחיל כזו... בבוקר לצערי שוכחת את ההחלטה, (אמנם לפעמים רק בצהריים, אבל עדיין)...
שיהיה לך בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!

איילת לדעתי את חתיכה ויפה אבל אם את

מרגישה בלון אז בהצלחה . אני בטוחה שתצליח אין לך הרבה להוריד . מבחינתי את יפה ככה.
ד"ש לאריק ובנץ חחחח

דנייאלה

New member
כן כן, תתפלאי

נדבקו אלי כמה ק"ג עצבניים שלא מוכנים להיפרד ממני הגעתי פעם למשקל כבוד והוספתי 8 (!!!!!) ק"ג מאז

bigjack

New member
בהצלחה בדיאטה איילת

תגידי לכולם שיש לך הצטברות גאזים בבטן
שימי פס על כולם, ואם את עושה דיאטה אז עשי זאת בגלל שאת רוצה ולא בגלל ש'נשמות טובות' מדברות. את נראת מצויין וצריכה גם להרגיש כך

ערב טוב לכולם אני ../images/Emo113.gif

המזגן עובד על הכי חם, הכרית חימום מחוברת אלי, ואני רועדת כמו עכבר בסרטים של וולט דיסני
אל תגידו שאני בדרך לאיזו שפעת

ayeletba

New member
את לא.. את סתם קפואה ../images/Emo186.gif

קור חודר עצמות. תכיני לך מרק מנחם.

למעלה