ערב טוב

bennykoo

New member
ערב טוב

מי יכול לתת ייעוץ ועזרה לגבר שמוצא עצמו בתור חד הורי? הגעתי לפורום המתאים?

ברוך הבא../images/Emo140.gif

כן, בהחלט הגעת למקום המתאים ה
הזה נעים במיוחד ויש כאן תמיד מי שיקשיב לך. לגבי השאלה שלך, היא מאד כללית ולא ברור לי ממש מה בעצם אתה שואל. להיות חד הורי זה מכלול ענק של אינסוף דברים החוכמה, לדעתי, כמו בכל דבר בחיים היא תמיד לראות את הטוב ולשאוב ממנו כוחות. יש רגעים קשים וכאב בלתי נמנע לצד שמחה וגאווה אינסופיות. שים מסביבך אנשים שיהיו שם בשבילך באהבה, אל תתבייש לבקש עזרה או כתף בשעת הצורך ואל תשכח שבתוך המארג הזה של גידול ילדים לבד יש גם אותך - תן לעצמך רגעים קטנים של תשומת לב. בהצלחה

bennykoo

New member
תודה מונה....

האמת כרגע אנחנו רק בהליכים,עדיין לא גרושים, ואני מרגיש שהילדים איכשהו מתרחקים ממני... מישהו אחר גם עבר את זה?ואיך התמודד/ה? ועוד משהו:איך מתגברים על רגעי הבדידות,שדומה שאינם נגמרים לעולם...

Bavmorda

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא בני.

הילדים מתרחקים ממך קודם כל פיזית וגם מבחינת הזמן, אבל אם הקשרים שלך עם פרודתך יהיו טובים לאורך זמן, ככה יהיה גם הקשר שלך עם ילדיך. מעבר לזה, האם אפשר לשאול כמה ילדים ישלך ובני כמה הם
אני בטוחה, למרות שזו לא הסיטואציה אצלי, שבאמת יש הרבה זמן פנוי פתאום. אני משוועת לרגעי השקט, להספיק כל מיני דברים של הבית ובחיי הפרטיים כשהילדים אצל מר
, אבל באמת שיש אינסוף דברים להעביר איתם את הזמן. פעילות חברתית, ספרים, סרטים, תחביב עיקרי, משפחה.... לא חסר
. לפעמים אני מתגעגעת אליהם כשהם אצלו, ולפעמים אני רוצה עוד יום אחד לעצמי.
תשאר לקפה
BAV.

bennykoo

New member
בהחלט...

יש לי 3 ילדיםתבין 8 ל-17 אגב אני אשמח להישאר לקפה,אבל מה קורה אם לא אצליח להירדם? תקחי אחריות?

Bavmorda

New member
אל תדאג....

יש קצת אייריש קרים בספל, אתה תרדם יופי
ולגבי הילדים, הם ממש בקשת רחבה. 9 שנים הפרש. מאד חשוב שתשמור על קשרים עם כולם וכשיש לך זמן פנוי מעבר לזמני המפגש הקבועים שלהם אצלך/איתך, תנסה לבלות איתם יותר ואפילו עם אחד כל פעם בצורה מיוחדת... (אני בדיוק בחלון המקביל כותבת על חווית הפסטיגל עם בתי). תפנק אותם וכשאתה איתם תהיה איתם 101%, בלי טלפונים בלי כביסות ובלי מיותרים. ולא פחות תחשוב, תדגיש בפניהם שלא משנה מה שקרה בין ההורים אתה תמיד תאהב אותם ותמיד תהיה שם בשבילם. BAV.

bennykoo

New member
תודה,אני אזכור

אבל אחרי אייריש קרים אני עלול לבקש עוד אחד.... לא מעוניין לרושש כאן אף אחת...

Bavmorda

New member
../images/Emo6.gif חחחחח.... נמהול אותו עם הרבה

חלב.... (אני סומכת על האספקה של חלב לובית) BAV.

bennykoo

New member
טוב אולי

יש לך יותר ניסיון.... אני עדיין ירוק בתחום,אבל לומד לאט לאט....

בוקר טוב../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif

הילדים מתרחקים כי כרגע העולם שלהם קורס. על המרחק הזה אפשר וחשוב לגשר. תהיה שם בשבילם, כמה שיור ועל בסיס קבוע ובזמן שלכם יחד תראה להם שהם עדיין הדבר הכי חשוב בחיים שלך. תן להם מקום בטוח לפרוק רגשות וקבל באהבה ובסבלנות שינויים בהתנהגות שלהם. והכי חשוב - תן להם להבין מעל לכל צל של ספק שאמא ואבא מתגרשים אחד מהשני ולא מהילדים שלהם, תן להם לדעת שאתה תמיד שם, גם אם אתם לא גרים יחד. לגבי הבדידות, אני מאמינה שבדידות היא משהו שאנחנו יוצרים בלי קשר לזוגיות. יש את הלבד שהוא חלק מהחיים שלנו, אבל בדידות היא משהו עמוק יותר שאין לה קשר למי חי איתנו בבית. מבית הומה אתה עובר לשקט שלעתים מקפיא ועם זה תלמד לחיות עם הזמן למרות הגעגוע. שמישהו יקח את הקור הזה מפה
בוקר טוב

bennykoo

New member
צודקת מונה

אכן כך אני מתכנן לעשות רוצה שהילדים ירגישו טוב כשהם אתי... אבל זה מאוד קשה מצד אחד ללכת עם מלחמות ומצד שני להעמיד פנים שהכל בסדר-כי זה לא,בבירור...

מלחמות../images/Emo20.gif

לא יקחו אותך למקום טוב, תאמין לי. כשאתה משתמש במילה הזאת גם אם אין מלחמה המילה עושה את שלה וההתנהלות שלה הופכת ללוחמנית. לא מעורה בסיפור שלכם, יכולה להבין בין השורות שיש מהמורות לא קלות. עצתי לך - אל תלך לשם, למקום הזה של מלחמה ולא מתוך תבוסתנות אלא מתוך ידיעה ברורה שמלחמות הן חסרות שחר מלכתחילה. שבת שלום

m i c h a l i

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

מוזמן להישאר כאן איתנו
חשוב מאד לשמור על קשר הדוק עם הילדים גם אם הם מביעים ריחוק מסוים. זה טבעי וזה מוכר. הם מרגישים שנפרדת גם מהם ולא רק מאימם. ואתה, אתה צריך להוכיח להם שזה לא כך. שתמיד תהיה שם בשבילם. שתמיד היית ותישאר אבא שלהם. אני ממליצה גם לשמור על תקשורת בריאה עם האם כדי לא להקשות על הילדים ועל ההתנהלות ביניכם. בהצלחה

bennykoo

New member
תודה מיכלי

על קבלת הפנים... לא אלך כזה מהר,ובאמת זקוק טיפה לקצת אוזן קשבת...

למעלה