ערב טוב

גם לי קשה לומר

לא חושבת שזה שייך לגבר או אשה. מבחינתי בהצהרה הזו יש חשיפה רגשית גדולה מאוד. חשיפה שהעזתי לעשות מספר מאוד מצומצם של פעמים בחיי. אני עוד הגדלתי לעשות, מודה, שריטה פרטית, וצעקתי על 2 בני זוג, שהעיזו להגיד את המשפט הזה מוקדם מידיי בשבילי. לי זה גרם להרגיש שזה לא אמיתי. וכמובן הם נאלצו לחכות עם האמירה ההדדית שלי. בסופו של דבר מדובר ב-3 מילים שיש בהם הצהרה רגשית מחייבת. העניין הוא שמבחינתי לפני שאומרים מילים כאלה משמעותיות, מעברים מסרים בג'סטות , מימיקות, אינטונציות וכו', וכל אלה באים בשיא הטבעיות, והם הכי כנים שבעולם, כשאותם לרוב קשה מאוד לזייף.

shelly1975

New member
../images/Emo45.gif

היה לי אחד שכ"כ התלהב שאמר לי שהוא אוהב אותי כבר מהפגישה השלישית שלנו

אין לאחד המינים בלעדיות על הבעיה

יש גברים שאין להם בעיה לומר זאת, בעוד שיש נשים שיש להן בעיה לומר זאת. ברוכה הבאה

© RoNa

New member
לא קשה להם

הם פשוט אומרים זאת בדרך אחרת
ברוכה הבאה לפורומנו הקט.

לא יודעת אם זה כ"כ נכון הפסיקה הזו

מכירה גברים ונשים באותה מידה שחלקם יורים את 3 המילים האלו לכל עבר, וחלקם קצת מתבלבלים איתה.. זה יכול לנבוע מכמה דברים א' בעיה כללית עם המילה אהבה או עם ההבעה הזאת, שמקורה בבעיה של האדם עצמו עם עצמו ועם הנושא...בין אם זה כי הוא לא יודע לזהות את הרגש, ובין אם הוא חושש להשמע אחרת ממה שהוא כותב... המציאו מילה אחת שמכילה בתוכה כל כך הרבה סוגים של אהבה... ובסך הכל, אם מדובר בין גבר לאשה, אז הבעיה קיימת רק כאשר הקשר לא מוגדר לגמרי או לא ברור לגמרי או במידה וקיים חשש לחוסר שוויון בסוג הרגשות משני הצדדים, ואז יכול להיות שאדם X יחשוש לבטא את הרגש כי הוא לא מעוניין שאדם Y יפרש אותה אחרת. אני אישית לא חושבת שזה אמור לקרות, כי חוץ מהמילה עצמה יש התנהגות ויש עוד שלל מילים , ואם הקשר טוב, והתקשורת נכונה, לא אמורה להיווצר אי הבנה. אם לאותו אדם שמתקשה להגיד למישהי "אני אוהב אותך" יש גם בעיה להגיד את זה לסתן חברים/משפחה/לילדים שלו/להורים/ולכל אדם אחר שהוא מרגיש אהבה כלפיו בלי כל חשש לרומנטיקה, אז אני מניחה שזו בעיה אישית שלו עם המושג אהבה, בלי קשר למי ניצב מולו. כשאני אוהבת, אני אוהבת ליידע את הצד השני, אני חושבת שכל אחד אוהב לדעת שאוהבים אותו, כל סוג של אהבה.

למעלה