ערב טוב

ערב טוב

אני צופה מהצד כבר ים בזמן וסוף סוף יש לי אומץ להגיד שלום. אני בת 32, לאחרונה אני נתקלת בשאלה (שגם מגיעה מצד חברות) למה לגברים קשה לומר "אני אוהב אותך"?

no 33

New member
משטרה?איפה

מכיר את האיטולה האירנית שמוחקת לנו את ההודעות עכשיו גם המשטרה פה רק זה מה שחסר לי.שבת שלום פורום השלג בדרך לירושלים איזה כיף

ק י ק ה

New member
../images/Emo8.gif

האמת, אני מסכימה עם המשטרה, לא נסחפת פה יותר (לפחות משתדלת)

ק י ק ה

New member
נראה לך

שאני אוותר על גרביוני רשת

shelly1975

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אבל....

למה להכליל? מה זה "גברים". לא כל הגברים הם ככה. יש גברים שבקלות יאמרו לך את זה כשהם מרגישים ויש כאלו שלא. יש מכל הסוגים. כמו נשים. היה לי אחד שכל כך אהב לומר לי את זה שזה כבר היה ניג'סי אבל כייף לכן לא התלוננתי

את צודקת....

לגברים באמת יותר קשה לומר את השלוש מילים האלו. אני יכול לדבר בשם עצמי, לי לא קל להגיד אותם, לפעמים אני אומר אותם מתוך אהבה ולא התאהבות... והצד השני מקבל אותם בצורה משמעותית יותר עמוקה, אז אני נשמר לי ולא ממהר לומר אותם. הרי אי אפשר להגיד " אני מאד מחבב אותך " לפעמים זה הרבה יותר משמעותי להגיד " אני אוהב אותך" אך העניין הוא שהמשמעות של שלוש המילים האלו היא מאד רבה ועמוקה וכשאתה כבר אומר את זה- אז לרוב יש לזה משמעות אחת שלפעמים לא לזה התכוונת... ברוכה הבאה.

נימשון

New member
אל תכלילי

יש גם לא מעט נשים שקשה להן לצאת בהצהרות. אני אישית מעדיפה לראות ולהרגיש את אהבתו אלי מאשר רק לשמוע אותו אומר את המילים ולוקחת בחשבון שיש אנשים שלא ממש מתחברים לאמירה הזאת גם אם הרגש קיים.

לא מכלילה

אני מדברת מנסיוני האישי. מסכימה בהחלט שיש גם נשים שקשה להן להגיד.

למעלה