ערב טוב

ערב טוב

ושוב איתכם ושוב איתכם ושלום אליכם ואלינו על כולנו ושוב איתכם ולילה טוב וגם מקסים עד בלי סוף והשקשוקה במחבט ועוד מעט לישון ניגש אז מי פה בה לשקשוקה או סתם לטוסט גבינה ואם רוצים גם חצילים או סתם קרקרים אז לילה טוב וגם ניפלא כי כבר הגעתי הביתה

אוףףףף מה עשית לי עכשיו...

אמצע הלילה ובא לי שקשוקה
אתה חייב לי

בכיף

דלתי תמיד פתוחה את מוזמנת מתי שאת רוצה רק הודיעי לפני שעה להכין הארוחה

ארבע עגבניות מקולפות../images/Emo21.gif

מלח פלפל קצת שום (ללא בצל כי את לא אוהבת) 3 ביצים . יש לחמם את המחבת להוסיף מזולה או מרגרינה לקלף את העגבניות לחתוך לקוביות ולזרוק למחבת לאחר מספר דקות יש להסיף את השום מלח פלפל שחור ולאחר את הביצים בתאבון לך.

אלו הוראות הכנה?

כי ממש לא בא לי להכין עכשיו, אמנם מתה על המטבח אבל רוצה שיפנקו אותי קצת... מה יש לא מגיע לי?

שלי 9

New member
מתכון נוסף לשקשוקה לעצלנים במיוחד!

קונים מטבוחה מוכנה של "משני" שופכים אותה לתוך מחבת (לא מוסיפים כלום,היא כבר מתובלת..) מבשלים כמה שניות על אש קטנה, מוסיפים ביצים ,מבשלים על אש בינונית עד שהביצים מוכנות..והרי לכם שקשוקה טעימה וקלה במיוחד

jane34

New member
שיר יפה לרקודי עם

מזכיר לי את מסיבת סיום יב בקבוץ........ג'יין מפזזת לה בצעדים קלילים......

לא טעים קר../images/Emo4.gif

מי פותחת לי מטבח הכין לכל מי שרוצה והכל לפי הזמנה רק מה אם הכלים עושים

מה זה עוד נישנוש קטן

של שקשוקה כמובן מה זה עוד ביסון אחד מלחם שיפון קלוי או טוסט כחי ביס קטן או שניים ויהיה טעים כפליים

אם את

אם את טיפה מלאה זה הכל מהאהבה זה לא נורה בואי לטיול והכל ירד בחזרה

malka3

New member
מתכון לשקשוקה

4 ביצה 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות 1 פלפל חריף, קצוץ דק 1 בצל, קצוץ 4 עגבניה 4 יחידות שן שום כתושה 2 פלפל, פלפלים סודנים לפי הטעם תבלינים, מלח, פלפל גרוס, פפריקה אופן ההכנה: 1.מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הגמבה והפלפל החריף עד לחריכה קלה, מוציאים מהשמן ושמים בצד. 2.מטגנים בשמן את הבצל והשום עד שהבצל רך/שקוף, מוסיפים את הפלפלים שטיגנו קודם ואת העגבניות והפלפלים הסודנים, מוסיפים את והתבלינים ומערבבים, משאירים על אש קטנה כמה שיותר זמן, בד"כ עד שרוב הנוזלים מתאדים, ואז שוברים את הביצים מעל כל התערובת (להיזהר לא לשבור את הצהוב), מבשלים עד שה"לבן" של הביצה מתמצק, מורידים מהאש , ובתאבון.

למעלה