ערב טוב

y a e l c 1

New member
ערב טוב

מזמן לא כתבתי אבל כשיש זמן נכנסת לקרוא. עכשיו יש לי שאלה ורציתי לדעת אם יש משהו שיכול לתת לי תשובה. האם משהו מכיר את הכדור FAVOXIL היום נתנו לנו כי המצב בבית בלתי נסבל לפחות מחוץ לבית הוא באמת השתפר מורה חדשה ןמלווה חדשה. זהו לעת עתה ומקווה שאשמע ממכם. יעל מהדרום

הלנה

New member
יעל הי ../images/Emo24.gif

טוב לשמוע אותך.. אני לא מכירה, אבל שמעתי את השם, אז אני מניחה שמישהו כבר יענה לך. בהצלחה!

ש ל י ק

New member
אני יודעת שזה כדור שאמור לתת

מענה לחרדות ומחשבות טורדניות. בתחילת הדרך שעוד לא ידענו בכלל מה זה טוראט הנוירוליגית הראשונה שראתה את ילדי המליצה על הכדור... בסופו של דבר לא התחלנו בטיפול ,אבל הבנתי שזה עוזר... ..

יעל ../images/Emo24.gif

מה שלומך. ב הרבה זמן לא כתבתם .אני רואה שאין שיפור עם הבן הוא לא מואזן עם התרופות .אצלנו שי עם טיפול חדש וזה עוזר לו גם בית וגם בית הספר יעל מאחלת להם שיהיה בהצלחה עם הכדור החדש ומאחלת לךולכל בני המשפחה חג שמח

סמדר 21

New member
היי יעל

הבת שלי כבר שנה נוטלת את הפבוקסיל והוא מאוד עוזר לה במיוחד לחרדות. הכדור לחרדות, דכאונות ומחשבות טורדניות. אני מקווה שזה יעזור גם לבנך.

mazy

New member
יעל, ערב טוב ..

דור מטופל בפבוקסיל תשעה חודשים בערך. לנו ניתנה התרופה כמענה לחרדות וניצני אובססיות. אני יכולה לומר שבנוגע לחרדות, התרופה די עוזרת.
ועדכני אותנו.
מזי.

למעלה