ערב טוב.

סלוניק

New member
ערב טוב.

אני עצמי אינני תלמיד ואין לי קשר למועצה או לארגון (ולמען גילוי נאות גם אין לי שמץ על ההבדלים ביניהם), אבל תהיתי מה עמדות ארגון התלמידים בנוגע לדו"ח דברת. או אולי יותר חשוב - מה מידת ההשפעה של הארגון בכל הנוגע לעמדות שלו.

Reution

New member
שלום ../images/Emo13.gif

כרגע לארגון התלמידים אין דיעה מגובשת בנוגע לדו"ח. אנחנו כרגע בשלבי קריאת הדו"ח המלא, ולאחר שנעשה זאת, נגבש את הדיעה הרשמית של הארגון לגבי הדו"ח. שאלת מהי מידת ההשפעה של הארגון? האמת, קשה לקבוע את זה. אנחנו כרגע קבוצה של תלמידים שבונים ארגון שמטרת העל שלו היא לפעול למען התלמידים. אני חושבת שכאשר הארגון יהיה מבוסס יותר, ויהיו בו יותר חברים, כן תהיה לו מידת השפעה מסוימת, וזאת בעיקר באמצעות הפצת עמדותיו בנוגע לעקרונות הדו"ח.

Reution

New member
מספר החברים בארגון

הארגון כרגע מונה כ-20 חברים. ובכוונתו כרגע, לקדם עיניינים בפורום המצומצם הזה, ולאחר שנעשה זאת, נפעל להרחבתו, כי זו סה"כ המטרה שלנו, שיהיו בארגון כמה שיותר חברים.

Reution

New member
הדרך של הארגון

על עינין הדרך יש חילוקי דיעות יש לנו מחר ישיבה שבה נחליט כיצד אנחנו פועלים וכיצד יראה הארגון. אז אוכל לענות לך על זה בוודאות לאחר אותה ישיבה

wizibusy

New member
תשובה.

ה-20 אנשים האלו הם בגדר "ראשוני הארגון" האנשים שהביעו תמיכה והסכמה ראשונית להיווצרות הארגון, מרביתם עכשיו מתחילים לפעול ב"הנהלה". היום נעשו מספר דיונים והוחלטו על מספר דברים, מביניהם על קריטריונים להיות חבר הנהלה. דנו על גם מהות הארגון וכו', פרטים יבואו בהמשך בצורה מסודרת יותר.

חמדונה

New member
מעניין אותי לדעת

אם מי שישבו באותה פגישה חשאית, יראו לנכון לשתף את כל חברי הארגון בעקרונותיו שהוחלט עליהם.

wizibusy

New member
תשובתי.

הם יראו לנכון לשתף את כל חברי הארגון בעקרונות הללו. אך מכיוון ופרשת או "הופרשת" מהארגון אני בספק שהחומר יגיע לידיך, אני מלא תקווה שיום אחד תלמדי איך לנהוג ביתר כבוד לסביבתך ובמקום להתלונן ללא הפסק - להתחיל לעשות.

חמדונה

New member
הופרשתי?! אני?!

כבר חודש אני שוקלת פרישה, ואתמול קיבלתי החלטה סופית.

asafz8

New member
כל הכבוד על החלטתך

לתת ביקורת כ-ל הזמן ולא לעשות כלום זה די עלוב משהו לא?

wizibusy

New member
שוקלת...

העלמות במהלך חודש לא נחשבת "שקילה", היא נחשבת בריחה מאחריות והתנהלות לקויה. ניסיתי להתעלם מהבעיות שעלו במהלך העבודה שלנו, בטחתי בך שזה שווה את זה, כנראה שבאמת טעיתי ולהבא אני באמת אפעל ע"פ האינסטינקט שלי.

למעלה