ערב טוב

איןניק

New member
ערב טוב

אני חולה על ספורט ומתאמנת בחדר כושר ליד הבית המדריך נראה סוף הדרך ושמתי לב שהוא עושה לי עיניים, מפה לשם הגענו לסיטואציה אינטימית במכון. הבעיה היא שנראה לי שהוא סיפר לכמה מהמתאמנים כי אני מרגישה שהם נועצים בי עיניים וזורקים הערות,אחד אפילו דחף לי מספר טלפון. מה זה לא נעים לי כי כמה מהשכנים שלי מתאמנים שם ואני גננת בגן של הילדים שלהם

מיקי 43

New member
שמעי ג'ב אין ניק

אולי תחליטי שאת רוצה מישהו ואז בטוח יהיה ניק

ד ו ל ה

New member
משפשפת את עיניי בתדהמה...

עוד שעתיים נגמר היום הזה כמה הודעות כאלה עוד יהיו כאן היום לדעתכם?
אין ספק, אני לא בכושר... דולה (הולכת לעשות מקלחת קרה)

Mastul4u

New member
גננת פאסה../images/Emo128.gif

מורה
אחות
לא מבין אותך, אפילו בעתון כתוב איפה כדאי אז תזרקי ת'ילדים... את הגן תשאירי.....

רות 2

New member
נו..........

אז?.... אז היא לך פלירטאז?! אז נועצים עיניים אז מזזילים ריר .. אז מוסרים מספר טלפון ... אז ......... מה לגננות אסור לפלרטט ....?! היא נעים לך עשית זאת מרצונך ..?! אז מה איכפת לך בשם אלוהים ואחותו מה אומרים מה חושבים .. קחי את הקטע כ .. מחמאה .. מבחינת נעיצת העיניים, מבחינת הטלפונים שאת מקבלת וגם מבחינת זה שבסך הכל יש לך טעם טוב...ואם הוא כזה שרץ לספר לחברה כניראה לא מגיע לקרסולייך...דפדפי וצאי מהקטע של מה יחשבו מה יגידו........מה שחשוב זה מה את מרגישה חושבת ורוצה.נקודה. רות סןף מממממממממממ ועכשיו אופו חדר הכושר הזה בדיוק?.. ספרי קצת יש להם עוד משהו חוץ ממבטים ושרירים..

איןניק

New member
מקסימה את../images/Emo140.gif

התשובה שלך מחזקת לאללה.. בואי זה בהולמס רעננה

° זואי °

New member
תגידי

זה ההוא השרירי אבל עם המבט של קוף? כי באמת יש עליו גוף. או אולי הבלונד עם השיער הארוך, הגוף הארון והפנים העדינות? אם זה זה, לכי על זה, אל תבזבזי אפילו שניה.

מטריקס5

New member
כשתראי את הסוכן תאמיני לי שלא תרצי

יותר אף אחד אחר לא הולמס פלייס ולא בטיח שם תרגישי מה זה סוף הדרך

מטריקס5

New member
אחרי מה שסיפרו לי כמה בחורות ..

מהפורום שנפגשו איתך... אז באמת שלא נשארו לי מילים... מה שנשאר לי לעשות זה רק להסיר בפניך את הכובע.. ולהגיד...אילן אתה המלך

מטריקס5

New member
אילן אולי אפשר כמה טיפים?איך אתה

עושה את זה לבחורות אני אחרי פגישה ראשונה זורקות אותי לכל הרוחות, ובאמת שאני בחור נחמד,אבל מיואש כבר,אז תעשה טובה שחרר כמה טיפים,עצות, משהו... שישתנה לי קצת המזל

למעלה