ערב טוב!

ענתי 10

New member
ערב טוב!

חדשה כאן בפורום וזקוקה לעזרה. עברנו דירה לפני כ-10 חודשים. דירה כשלעצמה מאוד חמודה ויפה, במיקום טוב ובמחיר סביר. אבל כמעט מאז שעברנו אני לא מרגישה טוב. התחילו לי חרדות, מצבי רוח משתנים, אפיסת כוחות. פעם הייתי מאוד פעילה בבית (מבחינת עבודות הבית) ועכשיו אני לא עושה אפילו חצי מזה. כנ"ל לגבי סקס. אין ספק שהלו"ז שלי עמוס, וגם העייפות הכללית תורמת, אבל זה לא רק זה. אני אישית עברתי כל מיני בדיקות רפואיות והכל נמצא תקין אבל אני מרגישה רע. מחוץ לבית, במקומות אחרים זה לא קורה לי ואני מרגישה נהדר. חשבתי שאולי זה משהו שקשור לאנרגיות. אולי תוכלו לעזור לי?

ענתי 10

New member
קצת פרטים על הדירה

החלק העיקרי של הדירה פונה למערב - סלון, 2 חדרים של הילדים וחצי חדר שהוא "משרד". אחד החדרים של הילדים הוא פינתי - מערב/צפון. חדר שינה - צפון/מזרח כאשר ראש המיטה הוא כלפי מזרח ונמצא מתחת לחלון ויש עוד חלון מימין למיטה (ואין שום אפשרות אחרת, כי החדר מאוד קטן). שירותים, ואמבטיה פונות למזרח, המטבח פונה למזרח, אך יש בו רק חלון גדול אחד שפונה לצפון.

ענתי 10

New member
עוד קצת פרטים -

החדרים הולכים ברצף - סלון - חדר ילדים - חצי חדר - חדר ילדים (כאשר הסלון הוא הכי דרומי) ובמקביל אליהם - מטבח - אמבטיה - שירותים - חדר שינה (המטבח מול הסלון ובהתאם חדר שינה הוא מול חדר הילדים)

ענתי, אפשר שירטוט?

הסבר מילולי לא יכול לתת את מה שנותן השירטוט הפרופורציות בין החדרים גם אומרת משהו כשאת אומרת "פונה" לא ברור מה המיקום המדויק בקיצור, שירטוט עם ציון של הצפון במדויק, עפ מצפן אח"כ נראה מה אפשר לעשות

ענתי 10

New member
הנה השרטוט

אין לי מצפן, אך החלק הצפוני הוא החלק של חדר שינה והחדר השני (החלק התחתון בשרטוט)

המראה בחדר שינה פונה לכיוון המיטה?

אתם ישנים מתחת לחלון? מי ישן ב"צד" של השירותים? איזה סוג של דלת יש לבית? בית פרטי? בית דירות? בסלון מה שמסומן בקוים קטנים, זה חלון/יציאה לאשהו? מה מצב יתר הדיירים מהבחינה שאת מתחיסת אליך (חוסר אנרגיה/פחדים/חרדות) מה מצבו של בין זוגך מבחינה אישית ועבודה? מה עוד יש בחדר השינה חוץ מהשידה? האם זהו בית חדש שנכנסתם איליו? עני על שאלות אלה, לבינתיים ונראה...

ענתי 10

New member
אז ככה....

המראה בחדר שינה פונה לכיוון המיטה אבל בגלל שאין כ"כ מקום אז היא עומדת באלכסון כפי שמופיע בציור. אנחנו ישנים מתחת לחלון ומול הדלת (כי אין מקום אחר - החדר קטן מאוד) אני זאת שישנה בצד של השירותים זה בית דירות רגיל, 4 קומות, 4 דירות בקומה. אנחנו קומה שלישית. בסלון הקווים הקטנים - אלה 2 מדרגות: הסלון נמצא יותר נמוך יחסית לכל שטח הדירה. אין לי מושג על מצב הדיירים. אני לא מכירה אף אחד מהם. אין לי משהו ספציפי לאף אחד מהם. בן הזוג בסדר גמור
בחדר שינה בשני צידי המיטה ישנן שידות קטנות ומול המיטה ליד הכניסה - טלויזיה שעומדת על כיסא (כי עוד לא קנינו מעמד ולא רצינו לתלות אותה על הקיר). זהו בית בן 20 שנה בערך, אך הדירה משופצת, הבעלים הקודמים החליפו הכל כולל צנרת, בלטות, ומטבח. מקווה שזה עזר קצת. ועוד משהו - בבית יש המון המון פריטים שאין להם מקום ובגלל חוסר זמן הכרוני שלי אני לא מסדרת אותם והבית לעיתים נראה פשוט "עמוס". בעיקר זה מתבטא בחדר עבודה, בחדר של הילד (זה שיותר קרוב לסלון) ובחדר השינה. האם זה גם יכול להשפיע?

או קיי, אז...

המראה+שינה מתחת לחלון(אני מקווה שיש וילון)+ טלויזיה+ שינה בצד השירותים כל אלה הם תנאים שגורמים לירידה משמעותית באנרגיה שלך. בנוסף..."המון פריטים שאין להם מקום..."וכו'. הכל משפיע ענתי... התעלי על עצמך ועל עייפותך והתחילי לסדר ולמיין ולהוציא מהבית את כל מה שאינו בשימוש. במצב הקיים זה הדבר הראשוני וההכרחי שיש לעשות עוד הרבה לפני דברים אחרים. התחילי בעשייה מיד. קיראי את מאמרי הפורום, וגם את אלה שנראים כלא רלוונטיים לשאלות שלך. כל מאמר יתן לך פן נוסף של הסתכלות בעיני הפנג שוי בהצלחה

ענתי 10

New member
המון תודה! ../images/Emo24.gif

כבר הולכת לסדר את הבלגן. ומקווה שגם המאמרים יעזרו.

למעלה