ערב טוב

ליצחק ורעיתו מזל טוב

ליצחק ורעיתו מזל טוב ליובל שנים יחד שתמשיכו לצעוד יד ביד גם כאשר הרגלים רועדות והשיניים מזמן הלכו,והעניים ממושקפות כמו שהיתם צעירים ובני עשרים, כן לפני 50 שנה החלפתם טבעות , הבטחתם אחד לשני שתקימו בית בית חם מלאה אורחים ונתינה כבוד ואהבה אושר ושמחה גם בשעת צרה חינוך טוב לילדים ונכדים אז הכול עשיתם לפי המרשם כעט אתם קוצרים את הפרות ,אז נישאר לאחל לכם עוד יובל שנים מאושרות כמו ראשונות

אֵפִי

New member
קשישה וקשיש - מאת מיקי גדיש ../images/Emo6.gif

קשישה וקשיש זקופי קומה ונאים נפגשו לעתים מזומנות במועדון הגמלאים. באחד מערבי החג נערכה שם מסיבה והם העיפו זה בזו מבטי הערצה וחיבה. הוא אזר אומץ ושאל: "התינשאי לי יפתי?" היא ללא היסוס ענתה: "כן, אהובי, עמיתי". שמח וטוב לב חזר כל אחד מהם לביתו מודה למזלו הטוב שלא עזבו ואין בלתו. כשהתעורר בבוקר בגד בו זיכרונו האם אמרה לו כן, או אמרה" לא. לאחר לבטים, טלפן אליה ופתח בשאלה: "אמש ענית על שאלתי בחיוב או בשלילה?" כמה מאושר היה כשענתה לו בחיוב ובשמחה, אפילו השכחה לא פגשה בחדוות ההצלחה. היא אמרה: "נהדר שצלצלת, היה לי הבוקר לא נעים, כי לא זכרתי מי הציע לי אתמול נישואים".

אֵפִי

New member
כן, פלאות, זה לקוח מהספר ../images/Emo63.gif

קוקטייל גיל הזהב - יש בו דברים מאוד יפים. מומלץ לקניית מתנה. אני רואה שאת באה להתארח אצלנו מדי פעם - נחמד.

אנימו

New member
אממי , אני דורא ניסיתי לפתוח. ראיתי

שצריך לחכות 6 דקות. מודה שהרמתי ידיים וברחתי משדה המערכה.... עמך הסליחה. עם חלוף הזמן - שכחתי לחזור....

אנימו

New member
חיניה. אסוציאציה מעניינת...ואם כבר

בנושא הזה עסקינן, אמת צריכה להאמר שמגיע לי פרס נובל , ועד כאן מוכנה לחשיפה

חיניה

New member
יצחק מחדשים אהבה וחיזורים כמו פעם

ושיהיו לכם הרבה שנים מאושרות

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב ליצחק. אכן שנת יובל

שלום לך ולזוגתך שתחי'
בזמנו התהלכה בדיחה על פנחס ספיר.
אמרו שלאחר שנתאלמן נישא פעם שניה לאלמנה. אמר לה: " מה בקשתך?" אמרה לו אני אינני אוהבת שינויים. אני מתחתנת אתך כאלמנה, ורוצה להישאר אלמנה לאחר שהנישואים האלה יגמרו. מאחלת לכם שכמו שהתחלתם את הנישואין ביחד, תשארו ביחד עד לנצח נצחים בבריאות ובאהבה.

למעלה