ערב טוב..

bratz girl

New member
ערב טוב..

היי בננות מה המצב???. אני מקווה שהכל טוב....אז עכשיו שחג ראשון מאחורינו וחג שני לפנינו.....אחרי הרבה אוכל וכמעט סוף חול המועד.... מה עשיתם בחופש?איך הוא עבר?איך עבר החג הראשון ואיך אתם מתכוננים לשני? חג שמח! ומחכה לתשובות, בת-אל

מאי 406

New member
ערב טוב גם לך!../images/Emo13.gif

וכל החול המועד הזה היה סרט אחד גדול.
איפה שלא הייתי קרה משהו... אל תשאלו... היום לקחתי את אחיות שלי לגן החיות התנ"כי ועכשיו אני שפוכה מעיפות... חג שמח
נ.ב- תגידו איך אתם מצליחים לחרבן את המצות האלה?...

bratz girl

New member
חחחחח

איזה חמודה לקחת את אחיות שלךךךךךךך!!! מה קרה בחול המועד???למה סרט?

מאי 406

New member
חח לא לקחתי אותן מרצוני...

שילמו לי על זה כסף, מה חשבת? אבל היה סיוט אחד גדול!! היו פול אנשים ובקושי הצלחנו לראות חיות. כלומר- ראינו חיות, אבל על שתיים.
ובכלל - כל מקום שהייתי השבוע התברר כמקום שכל עם ישראל השתלט עליו בהמוניו, נתחיל בזה שכמעט נחנקנו למוות ברכבת (אנשים השוו את זה לשואה, שתבינו), הלכתי לים עם חברות וכל הפרצוף שלי עכשיו שרוף ומתקלף ובקיצור.... לא חוויה גדולה. ואם זה לא מספיק כל יום קמתי בחמש בבוקר כדי לתפוס מקום בחדר עריכה בבית ספר כדי לסיים את הסרט שלנו לבגרות... אוי הזוועה...

גם את כמעט נחנקת ברכבת?../images/Emo2.gif

אני ונרי והמשפחה שלה ישבנו ברצפה בדרך חזרה
מושחתים
ואנשים קופצים על הרכבת כאילו היא איזה עב"מ מיוחד שהם לא ראו בחיים ואם הם לא ייראו סופם יגיע... ילדים כמעט נדרסו למוות!

מאי 406

New member
לפחות ישבתם!

לי לא היה מקום אפילו להכניס את שתי רגלי האומללות! נדחסתי בין אלפי אנשים מיוזעים ואפילו לא ראיתי נוף! הרגשתי כמו צאן בדרך לטבח! איזה סיוט הרכבת הזאת....

bratz girl

New member
חחחחחחחח

העיקר שקיבלת על זה כסף! בהצלחה עם הסרט....... ובפסח כולם נזכרים לצאת לבלות--חחח תזכרי לשנה הבאה!

הכל מעולהה מה איתך?

הכל בסדר גמורר חג ראשון היה פצצה ליל הסדר הכי טוב שהיה לי התחלנו אותו ב10 וחצי וסיימנו ב2 וחצי הוא היה ארוךך בחופש הלכתי לעזריאלי נסעתי לצפון עם כל המשפחה היה נחמד אבל כבר יומיים שאני חורשת למגן שיש לי אחרי פסח לפסח שני אין תכנונים אמא עושה הכל

bratz girl

New member
אצלי הכל בסדר../images/Emo13.gif

ואיי לצפוןן בטח מדהים שם!!!!!!!!! במה יש לך מגן???? בהצלחה!!!!

bratz girl

New member
שנה שעברה זה היה אצלי.....

איזה כיף שנגמר!! בהצלחה בובה!!! ואם תצטרכי עזרה או כל דבר אחר אני פה

וואלה חופש נחמד !

אנשים משועממים אין כמעט לאן ללכת פה חורשים על אותו מקום דופקים עליו התנחלות חחח החופש זה היה קניון
וזהו טיול אחד קטן אתמול עם המשפחה... ככה שלא היה לי בכלל זמן להתחיל את כל העבודות
!!!!!11 {מישו מעוניין להתחיל עם 385 תרגילים במתמטיקה ??}

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

חצי חופש הלך לי הייתי חולה עם חוםםםםםםםםםםםםםםםם כל השבוע הזה ישבתי בבית כמו מסכנההה ושבוע שעבר היה כייףףףףףףףףףף

אוי... מסכנה!!

לא נורא!! העיקר שעכשיו את מרגישה טוף ... החופש עבר כרגיל.. המון שינה!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וקצת עבושות וזהו לא היה לי כחל לצאת! חח מואה

למעלה