ערב טוב -

ערב טוב -

זה פורום רק של נשים בלבד ? עד כמה שאני מתרשם אני לא רואה אף גבר בין הכותבים . אולי אנ י טועה ?

רותם

יש לנו גם גברים נחמדים בפורום רק שהם עסוקים עם החדשות, הם מנהלים את הפוליטיקה של המדינה, זה לא דבר קל, זה לוקח להם הרבה זמן, כשגברים עסוקים בפוליטיקה אנחנו הנשים יש לנו זמן לפטפט, הרי מישהו חייב לנהל את המדינה, לנו הנשים אין זמן לזה כל כך, אני מקווה שהסברתי לך את העניין, בידידות

תודה לך על התשובה לאה

אנסה להכנס לפורום בפעם אחרת בשעות מוקדמות יותר . כנראה שכולם הלכו כבר לישון או לעיסוקים אחרים

dani 123

New member
ערב טוב

לפי השם הייתי משוכנע שמדובר באישה באם אני טועה??? נ.ב. בבדיקה האחרונה עדין הייתי זכר

טרה10

New member
הנה הנה הם באים...!

המקום דרומית לגת..למעשה הרבה יותר דרומית מגת- שעה נסיעה. כשבכל הדרך-מצד ימין אין בית קפה ראוי לשמו.הנקודה האחרונה להצטיידות בקפה-לדרך-היא ב-YELLOW לאחר צומת מסמיה.משמיע-שלום בעברית. זהו.קם לראות את הגליל העליון נגד צ.ס.ק.א הבולגרית. ביי.

אנימו

New member
מי הבאים?נשמע כמו קוד לפגישה../images/Emo152.gif

האם אנשי הפורום בדרך לפגישה ????

HAVA159

New member
חברים יקרים רוצה לספר לכם משהו

באחת מביקורי בקוסמוס במקום מגורי,נגשת אלי אישה ולעוד אנשים אחרים, ומבקשת לתת לה מעט כסף כי אין לה מה לאכול, ורוצה לקנות לעצמה מעט אוכל. כמובן שלא חשבתי פעמים, ונתתי לה. באותו "סופר" קוסמוס יש קפיטריה וגם נקודה של ממכר לוטו וכרטיסי גירוד. מה אני רואה, אותה אישה שביקשה קודם לכן "נדבה" עומדת ליד הדלפק ומגרדת המון כרטיסי מזל. אומנם אותי לימדו, שמי שמושיט יד לתת לו, אך היום קשה לדעת למי לתת ולמי לא. שניהיה רק בריאים. אוהבת
חוה.

חווה'לה אני הייתי מפרידה בין הנתינה

לבין השימוש שנעשה בה. התמכרות להימורים היא ממש מחלה - והגברת שפושטת יד ראויה לרחמים. תחשבי רק שעשית מצוה

HAVA159

New member
חונה לרגע מקבלת את השיפוט שלך

המשך ערב מקסים אוהבת
חוה

emmy5

New member
חוואל'ה ,חונה צודקת , האישה מסכנה

מחורה לקנית כרטיסי פייס ,על כל גרוש שיש לה ,בריזיקום שלא יהיה לה מה לאכול ..אומללה את תמשיכי להיות "חוואל'ה"

טרה10

New member
לא יודע- אבל נראה לי שהשיטות האלה

מיובאות.אלי ניגש אחד צעיר-שאמר שצריך תרופה-וכיון דעמד עקום כזה..נתתי לו..הלך, התיישר ותפס ריצה החוצה מבנין המרפאה.

טרה10

New member
חשבתן שיש רק נשים..אז לא.

"הנה הנה הם באים" ..זה מ'הי הג'יפ'. וגם שורת ההמשך. הקיצר בקרית גת..בנסיעה חזרה מת"א-עוד 50 דקות לנסוע עד הבית. משהו מטורף לאחר יום שלם של ביקורי משפחה- ו200 ק"מ- כאשר שיירות שיירות של אורחי בתי המלון החוזרים במוצ"ש מים המלח..חלקם מסנוורים באור גדול. לעתים קרובות נהג אחד מוביל שיירה ב-60-70 קמ"ש. אז נותן לאישה לנהוג- רק את חצי השעה אחרונה- והיא מאטה מול כל מכונית ממול-ל-80 מה שמאריך את הנסיעה בעוד 10 דקות. מקללים את הממשלה שסללה כבישים מעבר לקו הירוק- במקום בנגב-מה שמוכח כעת שתמיד צדקנו-רק שלא ידענו- שזה יבוא כל כך מהר. ביי.

emmy5

New member
טרה 10 ,לפי הותק , אתה לפני ...

אני מברכת אותך טרה 10 ,על הביקור שלך בפורום 60+..מקווה שגם תישאר איתנו , הפורום שלנו יכול לקבל שנוי רק לטובה ..ממש כמו בקבוצת כדור רגל או סל ..שחקן חוץ ..אז "ברוך הבא"

אנימו

New member
ברוך הבא - טרה 10 . ירד לי האסימון

לאחר קריאה מחודשת הבנתי את הודעתך. לא נותר אלא לברכך.

למעלה