ערב טוב

ערב טוב

לכל חברות/ים ראשית כל ברצוני לכרך את החולים ברפואה שלמה, אחת התרופות הטובות של הסבתא, זה דווקא מרק עוף, קחו בחשבון,זה תמיד עוזר. תודה על הברכות ליום הולדתו של נכדי.דבר יפה קרא לנכד שבאותו הלילה אשתו של חברו הטוב ביותר, שהם כמו אחים, ילדה בן בשעה טובה, כמובן שהשמחה כפולה. אני מאוד שמחה ליום המפגש, שבו אוכל להכיר את החברות/ים. מאחלת לכלם ערב טוב, בריאות ושימחת חיים, לאה

נֵנָה

New member
ערב טוב חברים וחברות יקרים ויקרות

הערב אני יוצאת לבילוי "חם" של מסיבת רווקות אחרונה, עם החברה טובה מאד שלי שמחתנת בשבוע הבא את בנה. תשתתפנה כל הבנות - הכלה, הגיסות לעתיד, חברות טובות של הכלה, הסבתא של הכלה, אמה עם כמה חברות טובות ואם החתן שהיא חברתי עם שתי חברות הכי טובות שלה
מעניין איך יהיה, כי אף פעם לא השתתפתי בערב כזה ...אם יהיה משהו מעניין במיוחד, אולי... אספר לכם

נֵנָה

New member
לאה יקרה, אני רואה שפיספסתי הודעה

חשובה על יום הולדתו של נכדך. אני מאחלת לו מזל טוב ליום הולדתו ולך הרבה שמחה ונחת ממנו ומכל ילדייך ונכדייך
והעיקר אהבה אהבה קולהזמן
גם אני מאד אשמח להכיר אותך ואת כל החברות החדשות שלנו בפורום

yaely2

New member
מנהל
ללאה יום הולדת לנכד עד 120.

לכולם ערב טוב,
לייצ'יק, אני הייתי בערב כזה בארצות הברית. קשה לומר שזה היה משהו מיוחד. החברות הביאו מתנות נשיות (תחתונים, בושם, קרמים) קראו בקול את ההקדשות אכלו (אוכל אמריקאי שזה אומר קרקרים שטובלים ברוטב) וזהו.
הסיפור של אם הכלה היה מעניין יותר, ולא שייך לנושא המסיבה כלל. האישה הזו היא אקדמאית שכחתי את התחום. המשפחה בנתה לעצמה בית וכשהגיעו לחשמל החשמלאים המוסמכים רצו המון כסף. הלכה האמא ועברה קורס בן שלושה חודשים קיבלה תואר "חשמלאית מוסמכת" וחתמה על התוכניות. היא עצמה לא עשתה כלום רק חתמה, אבל הנחישות. היא סיפרה לי שלקחת חשמלאים רגילים עלה לה פרוטות, במקום הסכומים האסטרונומיים שבקשו החשמלאים המוסמכים רק בשביל החתימה. מקווה לייצ'יק שאת תהני הערב.

נֵנָה

New member
ללאה האמנית וכל אמני וחברי הפורום

אוהבי האמנות. אתר מקסים של ויטראז'ים מדהימים. תהנו

נֵנָה

New member
ליעלי ../images/Emo51.gif אבל עכשיו אני עומדת

במצב מביך. לא ידעתי שבערב כזה מביאים מתנות לכלה. מה גם שבעצם אנחנו משתתפים כספית בעלות הבילוי והאוכל ...

yaely2

New member
מנהל
לייצ'יק אולי בארץ זה אחרת../images/Emo4.gif

נֵנָה

New member
זה בסדר, למזלי יש לי תמיד בבית

מתנות שונות מוכנות כך שלא אבוא בידיים ריקות

bimbo.

New member
לאה שלום, שפע ברכות ואיחולים../images/Emo140.gif

ליום ההולדת של הנכד

מנורה

New member
ערב רווקות בשבדיה

נסענו ברכבת וישבו כ 5-6 חתיכות בלונדיניות עם בלונים ותלבושות מאד מצחיקות ואחת מהן ישבה לבושה בבגד ים וגרביונים לבננים עם ביריות כובע אדום על הראש עינים סגורות ובידה החזיקה מלפפון כשעליו מולבש קונדום ועל הבגד הים היו תפורים קונדומים היה לה מגש כמו מכירות בקולנוע ובו קופסאות קונדומים למכירה והשלט בשבדית אמר: "אנא עיזרו לי לממן את ירח הדבש" אנחנו לא הבנו מה זה והן אמרו שהן עושות לה מסיבת רווקות היא לא יודעת איך היא לבושה והיא צריכה לעשות כל מיני דברים שהחברות אומרות והן מצלמות אותה. והן הושיבו אותה על הברכיים של אורי ושאלה בשבדית אם הוא מוכן לקנות את המוצרים שלה והיא לא ידעה מה היא מוכרת. והוא ענה שיסכים לקנות את כל המוצרים בתנאי שננסה אותם ביחד. כל הבנות פרצו בצחוק רועם.
זאת היתה ממש חוויה מיוחדת במינה. ננה תהני במסיבה הערב

izuizu

New member
ננה ערב טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

אני מחפש את האתר של ויטרזים מדהימים שאמור להיות מצורף ללא תוצאות . כנראה שכחת לצר ף אותו

נֵנָה

New member
איזו לא שכחתי. פשוט בשם הקישור

לא ניתן לכתוב סימני פיסוק וכו' כמו הגרש ' ... בינתיים כבר הבאתי את האתר בלי הגרש '

למעלה