ערב טוב..

חני 21

New member
ערב טוב..

כבר רובכם שמעתם את הסיפור שהולך אצלי בעבודה... אז היום ממש לא וויתרתי... היה ילד בונבון שבכה והיא החליטה שאם הוא בוכה אז צריך לשים אותו על המיטה "שירגע"... אז אמרתי לה ** להרדים אותו בכוח לא יפתור שום דבר וחוץ מזה הוא צריך לישון צהריים כך שאין טעם להרדים אותו עכשיו. היא הייתה בשוק כשהיא שמעה את זה אבל למשך כל היום היא לא העזה לדבר מילה לא במקום וכשילד בכה והרמתי אותו היא שתקה ולא באה נגדי בשום דבר שעשיתי... אני מקווה שפעלתי נכון ושזה ימשיך להשאר ככה.

irisgh

New member
מקווה בשבילך ש:

היא למדה לראות שיש משהו במה שאת אומרת ועושה, וששווה לקבל את מה שיש לך לתת.

לאה_מ

New member
מקווה שכשהיא ראתה שאת עומדת על

דעתך, היא החליטה באמת לקבל אותה. שיהיה בהצלחה בהמשך.

חני 21

New member
תודה רבה לכולם... ו...

אני אומרת לכם חבל שלא "הכנסתי לה" כבר מההתחלה... היא פתאום בן אדם אחר... והיום היה יום מאוד טוב בגן... יש ילדה שבכתה מתחילת השנה והיום הרמתי אותה ושיחקתי איתה והיא צחקה ושיחקה (כוח של חום ואהבה). והגננת? לא מעיזה לדבר איתי מילה... יש גם את הסיבה העיקרית שכמה אמהות אמרו לי שאם אני לא ממשיכה לעבוד אז הן יוציאו את הילדים מהגן וזה רק מראה לה גם כמה ההורים אוהבים אותי (אני מרשה לעצמי להשוויץ טיפה)...

irisgh

New member
תראי, זה טוב

אבל בסופו של דבר תהיו צוות. יכול להיות שחייבת להיות תקופה ראשונית שבה הגננת צריכה ללמוד שיש לך מה לתת, ושיש סיבה טובה להתחשב בדעתך ולהעריך את תרומתך. בהמשך, תצטרכו גם להסתדר אחת עם השניה. ולא רק בשבילכן. גם בשביל הילדים.

למעלה