ערב טוב

ערב טוב

ממה נובע כאב עמום באצבע הקטנה של הרגל השמאלית? הכאב נגרם במנוחה מוחלטת ולא אחרי מאמץ.

*g99

New member
מה מצב האוזן?

ועוד שאלת בקשה, האם יש אפשרות לתמונה של הרגל? לפי התנוחה של הזרת יהיה יותר קל לדעת מה קורה שם.

avorly

New member
שלומצי2004 ,

מזמן לא ביקרת בפורומינו................ אכן מחזקת את דבריה של *g99, אך מוסיפה- 1. יכול להיות שלא ממש מקשיבה לעצמך ביום-יומיים האחרונים? 2. יש מצב לעודף נוזלים, כמו רגליים נפוחות, אצלך?

האוזן בסדר גמור.....

הרגליים אכן נפוחות, אורלי.... לגבי ההקשבה, לא משהו שיכולה לחשוב עליו.... לגבי תמונה אין לי אפשרות לצערי אבל אני יכולה לתאר קצת את מצבה של הזרת אם זה יעזור: הצפורן נוטה מטה והאצבע טיפה נכנסת מתחת לאצבע שלידה. הכאב אגב בא והולך......

*g99

New member
באיזו רגל מדובר?

שמאל או ימין? מה לגבי היצירציות/מין/כלכלה?

csh018

New member
שבוע טוב לשלומצי2004

אם דווקא בזמן מנוחה את מרגישה את הכאב .זאת אומרת שבזמן פעילות את יוצרת לחץ מסוים, שבזמן הרפיה הוא מורגש .כלומר הלחץ גרם ליוצרות מקומית מסוימת שבזמן הרפיה האזור משנה תנוחה ואותו אזור מגרה וגורם להרגשת כאב. בדקי יציבה ואך מפוזרות נקודות הדריכה בכף רגלך, יתכן שיש צורך במדרס לצורך תיקון. ובמידה והכאב הוא סימן ל........ עפ"י תיאורך : צורת הבוהן (מס' 5) צריך לבדוק את הכתף? מה מצבה? האם יש עומס? או הזרת מצביעה על יחסים בינאישיים, מיניות. היא מייצגת מה אני רוצה. מי שלא יודע להגיד מה הוא רוצה - הולך תמיד מתוסכל. בריאות טובה שלומי

avorly

New member
שלומצי2004 ,

האם הכאב מתרכז בזרת, או שהוא מגיע ממקום אחר? מעל הזרת, בחלק העליון של כף הרגל, ישנה נקודה שכשהיא רגישה היא לפעמים משפיעה על הזרת. מדובר על נקודה סינית שמשפיעה מאוד על משק הנוזלים בגוף, כשאחד מתפקידיה הוא פיזור בצקות והתקעויות של נוזלים.

למעלה