ערב טוב,

ערב טוב,

האיש שלי חזר אתמול מהעבודה עם פנים נפולות, מסתבר שמקום העבודה שלו נקלע לקשיים. חשש כבר אוחז בנו, מאחר ויש לנו תכניות להתחדשות. האם יש חשש למקום עבודתו? אבקש את עזרת הקלפים, כיצד לשאול?

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב גברת מרגרט.. ../images/Emo42.gif

ניתן לעשות פריסת שאלה: מה הפוטנציאל של בעלי להישאר במקום עבודתו בחצי שנה הבאה? 5 קלפים+קלף סיכום

הנה הפריסה

שמונה מטות, האיש התלוי, מיזוג, גלגל המזל, חמישה מטבעות, תשעה מטבעות. אני חייבת לומר לכן שאתן כל כך עוזרות לי ותומכות בי, הרבה יותר ממה שאתן יודעות. זה מרגיע לדעת שבעיתות של לחץ ומצוקה יש עם מי להתייעץ ואתן תמיד נמצאות שם בשבילי. תודה.

צ ל י ל 8

New member
הפירוש שלי ../images/Emo180.gif

מה - 8 מטות הפוטנציאל - האיש התלוי של בעלי - מיזוג להישאר במקום עבודתו - גלגל המזל בחצי שנה הבאה? - 5 מטבעות סיכום = 9 מטבעות קודם כל, אני שמחה שאנו עוזרות לך וזה נותן לך שקט נפשי ולו לכמה ימים….
תראי, הפריסה אינה נותנת תשובה ברורה לכאן או לכאן. 8 מטות מעיד על שינויים רבים הנעשים במקום העבודה. בעלך צריך ללכת בין הטיפות ולעשות את המקסימום שהוא יכול. עדיין לא ברור מה הולך להיות במקום הזה (המיזוג + גלגל המזל). כנראה שאפילו הבעלים לא מודעים לשינויים בעצמם. הייתי הולכת אפילו עוד יותר קדימה ושואלת אותך: יש סיכוי שהמקום הזה פשט רגל או שהם מתכוונים לסגור את העסק. נראה שיש שם בעיות כלכליות, אם כי אולי הם יצליחו להשתלט עליהם ע"י הלוואה או ספונסר. כך שאני מצטערת, אבל אין לי תשובה ברורה עבורך. המצב שם דיי מבולבל. בהצלחה.

למעלה